< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Szerelem / Blog article: Várkonyi Andrea kollégája előtt került kínos helyzetbe – Pikáns sztorit adott előVárkonyi Andrea félreérthető helyzetbe sodorta magát, mikor egy percre nem figyelt oda.

| Mobile | RSS

Várkonyi Andrea kollégája előtt került kínos helyzetbe – Pikáns sztorit adott előVárkonyi Andrea félreérthető helyzetbe sodorta magát, mikor egy percre nem figyelt oda.

Várkonyi Andrea műsorai bővelkedtek a pikáns történetekben, sőt olyan is előfordult, hogy maga a show háziasszonya rántotta le a leplet egy-egy zavarba ejtő sztoriról.

Saját nevével fémjelzett műsorában osztotta meg vendégeivel, hogy egyszer mennyire ciki helyzetbe került. Egy kollégájával poénkodott, de a szituáció elég félreérthetőre sikerült.

Várkonyi Andrea ciki sztorija

Dér Henivel, Solti Ádámmal és Hevesi Krisztával a férfi és nő közti barátság témakörét járták körbe. A 46 éves sztár ekkor mesélte el, hogy mi esett meg vele. 

várkonyi-andrea

Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

– Van egy férfi kollégám, ezer éve dolgozunk együtt, most is borzasztóan jó barátok vagyunk. Bár nagyon jóban vagyunk, de soha nem volt köztünk semmi. Viszont van egy mondásunk, ami poénszinten beépült a beszélgetéseinkbe – emlékezett vissza a Női titkok Várkonyi Andival című műsorban.

várkonyi-andrea-női-titkok

Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

A szófordulat, amit használnak, nem más, mint a “Lesz szex délután?”, ami náluk annyit tesz, mintha azt kérdeznék, hogy beszélgetnek-e egyet aznap. Nyilvánvalóan ez egy idegen fülének máshogyan cseng, épp ezért általában csak akkor használják a titkos kis kódjukat, amikor kettesben vannak, ám egyszer a csinos sztár megfeledkezett arról, hogy más is hallja, amit mond.

– Telefonon hívott, én pedig épp egy másik férfivel voltam. Egyből kérdezte tőlem, hogy “Jössz ma be, lesz szex?” Én meg rávágtam, hogy

Persze, hogy lesz szex, megyek fel, és lenyomjuk!

Akivel voltam, csak ült, és teljesen lefagyott. Nem győztem magyarázkodni utána – idézte fel a kínos szituációt a műsorában.

Várkonyi Andrea legdögösebb ruhái

Várkonyi Andreát éveken át visszafogott, elegáns ruhákban láthatták a nézők a Tények műsorvezetőjeként, majd miután 2016 tavaszán búcsút intett a híradózásnak, merészebb, az alakját jobban kihangsúlyozó darabokba bújt a képernyőn. Összegyűjtöttük, a Life TV-n futott műsora első évadában milyen emlékezetes kreációkban állt kamerák elé.NÉZEGESS KÉPEKET!6 kép

forrás:femina

f

Leave a Reply 541 megnézve, 1 alkalommal mai nap |