< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, HITA, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Lölönek vakcinagyára még nincs…A kormány elrendelte egy vakcinagyár felépítését Debrecenben///Lölö dosud nemá továrnu na vakcíny … Vláda nařídila výstavbu továrny na vakcíny v Debrecínu

| Mobile | RSS

Lölönek vakcinagyára még nincs…A kormány elrendelte egy vakcinagyár felépítését Debrecenben///Lölö dosud nemá továrnu na vakcíny … Vláda nařídila výstavbu továrny na vakcíny v Debrecínu

KÖZÉLETKözzétéve 2021 jan 24.

15132996 – ampoules and syringes toned image for medical and laboratory themes

Megosztás

Jaj de jó, és tessék mondani, ha állami pénzből megépül, és elkezdődik a vakcina gyártás, mészáros úr, mennyiért fogja árulni, mert tuti hogy nem lesz olcsó….. És ha már nem lesz szükség a saját gyárunkra, mennyiért vásárolhatjuk vissza!!!!!! Nem sürgős válaszolni, csak jó lenne tudni!!!!!Tibor Márton

Amennyiben az időseket, illetve a védekezésben részvevőket be tudtuk oldani, elkezdhetünk arról beszélni, mikor, illetve milyen ütemben oldjuk majd fel a korlátozásokat. Ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök ma reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! műsorában.

A kormányfő a vakcinabeszerzésekről és a jövőbeni vakcinaútlevélről is szót ejtett, illetve az érettségizők sorsa is szóba került

Az interjú valamivel fél nyolc után kezdődött, ahol a miniszerelnök első körben elmondta, hogy végre kiderült, miért megy ilyen lassan a vakcinabeszerzés. Majd hozzátette: az nem elfogadható, hogy a magyar emberek azért haljanak meg, mert a brüsszeli beszerzés lassú.

Orbán egyébként arról is beszélt az interjú első perceiben, hogy Brüsszelben nem lehet azzal kezdeni egy vitát, hogy azonnal a problémákról beszélünk – utalt ezzel a tegnapi uniós csúcsra. Majd azt részletezte, hogy amennyiben az igazságot mondták volna ki, arról lett volna szó, hogy Nagy-Britanniában, Izraelben és Oroszországban is sokkal több embert oltottak be, illetve kínai vakcinával is több millió embert oltottak be, mindeközben nálunk még mindig nagyon sok a halott.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a csúcson egyébként a lengyel kormányfő vetette fel a V4-ek nevében, hogy az AstraZeneca-oltóanyagot a britek már két hónapja engedélyezték, így hát kérdés: ez miért nem jó az EU-nak?

„A magyaroknak nem magyarázatra van szükségük, hanem vakcinára, ha nem jön Brüsszelből, akkor majd jön máshonnan” – mondta Orbán.

Orbán továbbá arról is beszélt, hogy ha csak egy-két vakcinát engedélyezünk, akkor az nem teremt versenyt. Az teremt versenyt, ha minél több vakcinát engedélyezünk: így, ha az egyik nem szállít, majd szállít a másik.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a németek is tárgyalnak az oroszokkal a Szputnyik nevű vakcináról.

„Most nem politikáról, hanem emberéletekről van szó, majd ha túl leszünk az egész válságon, visszatérhetünk arra, jó döntés volt-e a beszerzések központosítása. A magyar álláspont nagyon világos: mindegy, hogy a macska fekete vagy fehér, a lényeg, hogy fogja meg az egeret” – mondta.

Forrás és folytatás:http://thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=18157

fecsego.eu/OLKT

Lölö dosud nemá továrnu na vakcíny … Vláda nařídila výstavbu továrny na vakcíny v Debrecínu

  1. ledna 2021 | pošta Ústavní soud, Aktuální zprávy, Události, Soud / Státní zastupitelství / Soudní rada v Szegedu, Ministerstvo EE, Obrázky života / bulvár, Tiskové středisko EU, europarl.europa.eu/news/cs, europarl.hu, Chatter News, Editor- hlavní blog, studentský blog GFHF, HITA, veřejný život, kultura, maďarský helsinský výbor, Nav, nébih, policejní zprávy, segedínský tribunál, Bílý dům
    VEŘEJNOST Zveřejněna 24. ledna 2021

15132996 – ampule a stříkačky tónovaný obrázek pro lékařská a laboratorní témata
Sdílení

No, a dovolte mi, abych vám řekl, že pokud bude postavena z veřejných peněz a začne se vyrábět vakcína, pane řezníku, kolik prodáte, protože víte, že to nebude levné … .. A pokud ne Už nepotřebujeme naši vlastní továrnu, za kolik ji můžeme koupit zpět !! !!!! Není naléhavé odpovědět, bylo by dobré vědět !!!!! Tibor Márton
Pokud se nám podařilo vyřešit seniory nebo ty, kteří se podílejí na obraně, můžeme začít mluvit o tom, kdy a jakým tempem zrušíme omezení. To řekl dnes ráno předseda vlády Viktor Orbán v rádiu Kossuth Dobré ráno, Maďarsko! ve svém programu.

Předseda vlády hovořil také o nákupu vakcín a budoucím pasu vakcín, stejně jako o osudu absolventů.

Rozhovor začal krátce po půl osmé, kdy premiér v prvním kole uvedl, že se konečně ukázalo, proč se nákup vakcín odehrává tak pomalu. Poté dodal, že není přijatelné, aby Maďaři zemřeli, protože získávání zdrojů v Bruselu je pomalé.

Mimochodem, Orbán také v prvních minutách rozhovoru hovořil, že není možné zahájit debatu v Bruselu okamžitým rozhovorem o problémech, odkázal na včerejší summit EU. Poté vysvětlil, že kdyby byla řečena pravda, znamenalo by to, že v Británii, Izraeli a Rusku bylo očkováno mnohem více lidí a miliony byly očkovány čínskou vakcínou, zatím máme mnoho úmrtí.

Předseda vlády hovořil také o tom, že na summitu polský předseda vlády jménem zemí V4 nastolil otázku, že vakcína AstraZeneca byla Brity schválena po dobu dvou měsíců, takže otázka zní: proč je to tak není dobré pro EU?

„Maďaři nepotřebují vysvětlení, ale vakcína, pokud nepochází z Bruselu, přijde odjinud,“ řekl Orbán.

Orbán také hovořil o tom, že pokud povolíme pouze jednu nebo dvě vakcíny, nevytvoří to konkurenci. Vytváří konkurenci, pokud povolíme co nejvíce vakcín: takže pokud jedno nedodá, dodá druhé.

Premiér také hovořil o tom, že Němci vyjednávají s Rusy také o vakcíně zvané Sputnik.

“Teď to není o politice, ale o lidských životech, a pak, pokud budeme mít za sebou celou krizi, můžeme se vrátit k tomu, zda bylo centralizování nákupu dobrým rozhodnutím.” Maďarská pozice je velmi jasná: nezáleží na tom, jestli je kočka černá nebo bílá, jde o to držet myš, “řekl.

Zdroj a pokračování: http: //thehungariantimes.hu/hirmegképese.php? Id = 18157

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 150 megnézve, 1 alkalommal mai nap |