| Mobile | RSS

Figyelmeztette családját Joe Biden

Figyelmeztette családját Joe Biden

2021. január 29. 09:07PortfolioFigyelmeztette Joe Biden elnök öccsét, Frank Bident üzleti ügyei miatt – értesült a Politico.

Az új elnök még a kampánya során vonta félre a fiatalabb öccsét, Frank Bident és szó szerint azt mondta neki, hogy

Krisztusért, figyelj magadra! Ne hagyd, hogy beszívjon valami olyan, ami elsősorban neked ártana.

Joe Bident régóta kritizálják politikai ellenfelei családjának üzleti ügyei miatt. A kritikusok úgy látják, nem fér össze az átláthatóságért küzdő elnök képe rokonainak külföldi ügyleteivel.

A Politico forrásai szerint Joe Biden azért figyelmeztette testvérét, mert „meg akarja óvni a sérüléstől és a démonizálástól” abban az esetben, ha ő elnök lesz.

Joe Bident elsősorban eddig fia, Hunter Biden üzleti kapcsolatai miatt támadták, az 50 éves férfi üzletelt Kínával és egy ukrán energiacég igazgatótanácsában is ült, sőt, azzal is megvádolták az új elnököt, hogy politikai erejét arra használta, hogy fiának üzleti ügyeit segítse:KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK2020. 12. 09.

Vizsgálat indult Joe Biden fia ellen

2020. 10. 20.

Kellemetlen a Biden-család botránya, de a Facebook válasza sokkal veszélyesebb

Frank Bidennel kapcsolatosan már kellett kérdéseket megválaszolnia Bidennek elnöki beiktatása után, hiszen az új elnök beiktatásának napján a Biden-öccs az elnökkel ápolt kapcsolatával vágott fel egy jogászcég által futtatott reklámban. Frank és Hunter Biden mellett James Biden, Joe Biden másik testvére is górcső alá került korábban.

Joe Biden megígérte kampánya során, hogy ha elnök lesz „teljes falat” épít családja üzleti ügyei és elnöki munkája közé, illetve azt mondta, hogy egy rokona sem fog külföldi cégek igazgatótanácsában ülni.

Címlapkép: Mark Wilson/Getty Images

fecsego.eu/portfolio

Leave a Reply 124 megnézve, 1 alkalommal mai nap |