< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, HITA, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: A neves virológus vègre kimondta az igazat – eddig mièrt nem lehetett nyíltan beszèlni?///Renomovaný virolog konečně řekl pravdu – proč dosud nebylo možné mluvit otevřeně?

| Mobile | RSS

A neves virológus vègre kimondta az igazat – eddig mièrt nem lehetett nyíltan beszèlni?///Renomovaný virolog konečně řekl pravdu – proč dosud nebylo možné mluvit otevřeně?

2021. 01. 31. Facebook Twitter VK Viber

Megosztom másokkal is:

Rusvai Miklós virológus szerint szerint mindenhol nyomást gyakorolnak az állami vezetők a hatóságokra az oltóanyagok mihamarabbi engedélyezése kapcsán, mivel a kormányokon is óriási nyomás van koronavírus miatt.

De ő azt szeretné, ha a végső szót a tudósok mondanák ki.

Rusvai Miklós virológus annak kapcsán, hogy mely vakcinával oltatná be magát elmondta: nincs olyan, amelyiket abszolút nem adatná be.

Bármelyik vakcina jobb, mint a betegség átvészelése, ezt felelősségem tudatában kijelentheti – mondta Rusvai az ATV Startban.

Azt elismerte, hogy az a legbiztonságosabb, amelyre az Európai Gyógyszerügynökség az engedélyét adja, az a legjobb, legmegbízhatóbb.

Az egész oltást ahhoz hasonlította, mint hogy neki muszáj eljutni egy autóval valahova, és az egyiknek van érvényes forgalmi engedélye, a másiknak nincs.

Közölte, hogy nála az első helyen a Pfizer vakcinája van, a második helyen a Moderna, utána jön a kínai és végül jön az orosz.

Nagyon személyre szabott a preferenciája, adenovírusokkal dolgozott 30 évig, benne ezek tudnak megfelelő hatást kiváltani.

Rusvai szerint mindenhol nyomást gyakorolnak az állami vezetők a hatóságokra az oltóanyagok mihamarabbi engedélyezése kapcsán, mivel a kormányokon óriási nyomás van koronavírus miatt.

De ő azt szeretné, ha a végső szót a tudósok mondanák ki.

A virológus úgy látja, hogy az embereknek meg kell adni a választási lehetőséget vakcinák terén, de úgy kellene, hogy “márciusban oltatod magad a kínaival, vagy októberben az amerikaival”.

fecsego.eu/BalraMagyar

Renomovaný virolog konečně řekl pravdu – proč dosud nebylo možné mluvit otevřeně?

  1. ledna 2021 | pošta Ústavní soud, Aktuální zprávy, Události, Soud / Státní zastupitelství / Soudní rada v Szegedu, Ministerstvo EE, Obrázky života / bulvár, Tiskové středisko EU, europarl.europa.eu/news/cs, europarl.hu, Chatter News, Editor- hlavní blog, studentský blog GFHF, HITA, veřejný život, kultura, maďarský helsinský výbor, Nav, nébih, policejní zprávy, segedínský tribunál, Bílý dům
    31/31/2021 Facebook Twitter VK Viber

Sdílím také s ostatními:

Podle virologa Miklóse Rusvaie vládní představitelé všech zemí vyvíjejí tlak na úřady, aby co nejdříve schválily vakcíny, protože vlády jsou také pod velkým tlakem kvůli koronaviru.

Ale chce, aby poslední slovo řekli vědci.

Virolog Miklós Rusvai řekl o vakcíně, kterou by se očkoval: neexistuje nikdo, koho by si absolutně nepodal.

Jakákoli vakcína je lepší než přežít nemoc, můžete říci, že s mou odpovědností, “řekl Rusvai na ATV Start.

Uznal, že nejbezpečnější věc, na kterou Evropská agentura pro léčivé přípravky vydává licence, je ta nejlepší, nejspolehlivější.

Celé očkování přirovnal k tomu, že se musíte někam dostat v autě a jeden má platný průkaz, druhý ne.

Řekl, že má na prvním místě vakcínu Pfizer, na druhém místě Modernu, následovanou Číňany a nakonec Rusy.

Jeho preference jsou velmi osobní, pracuje s adenoviry 30 let, v nich mohou mít správný účinek.

Podle Rusvaie všude vládní představitelé vyvíjejí tlak na úřady, aby co nejdříve schválily vakcíny, protože vlády jsou pod velkým tlakem kvůli koronaviru.

Ale chce, aby poslední slovo řekli vědci.

Virolog vidí, že lidé by měli mít na výběr z vakcín, ale měl by se „očkovat Číňany v březnu nebo Američany v říjnu“.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 143 megnézve, 1 alkalommal mai nap |