< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, Katasztófavédelem, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Üzenet érkezett Brüsszelből: az Európai Bizottságban nem haverok ülnek, Orbán minden lépését figyelik//Un message est arrivé de Bruxelles: il n’y a pas de copains à la Commission européenne, chaque mouvement d’Orbán est surveillé

| Mobile | RSS

Üzenet érkezett Brüsszelből: az Európai Bizottságban nem haverok ülnek, Orbán minden lépését figyelik//Un message est arrivé de Bruxelles: il n’y a pas de copains à la Commission européenne, chaque mouvement d’Orbán est surveillé

február 1, 2021 Jabronka Richárd Hírek 0

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Olyan dologra készül a kormány, ami miatt nagyon meg fog haragudni Magyarországra az EU – rengeteg pénz forog kockán, de a Fidesz csak titkolózik.

Rónai Sándor, DK-s EP-képviselő, az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának tagjaként üzenettel érkezett Brüsszelből, amit át is adott a Fidesz-kormánynak:

az Európai Bizottság elvárja a magyar kormánytól, folytassanak társadalmi párbeszédet azokról az uniós forrásokról, melyeket a válság helyreállítására kapja az ország. 

“Orbánéknak egy fikarcnyi kétsége se legyen arról, hogy az Unióban ismerik őket, mint a rosszpénzt, és a magyar kormányon tartják a szemüket. Összesen 16920 milliárd (16.920.000.000.000) forintot kap Magyarország, az Európai Bizottságban nem a haverok meg a strómanok ülnek, őket nem lehet megvenni, vagy megvesztegetni. Én magam is mindent meg fogok tenni azért, hogy ennek a sokezer milliárd forintnak a sorsát kövessem”

– mondta az EP-képviselő. Rónai hozzátette, jó lesz, ha Orbánék megértik, ez a pénz a magyaroké, a magyar gazdaságé, a mezőgazdaságé és nem a Fidesz házipénztárának része!

Elvárható, hogy az Orbán-kormány tegye egyértelművé, kiket akarnak segíteni, és hozzák nyilvánosságra, milyen szervezetettel, önkormányzatokkal folytattak egyeztetést! A DK szerint erős a gyanú, és nyilván nem véletlen, hogy mindenféle pályáztatás nélkül, haveroknak akarják elosztani ezeket a pénzeket, ahogy azt megszokták – közölte a politikus.

Zárásként úgy fogalmazott, tegyük egyértelművé, hogy semmi sem tart örökké, ahogyan a kisgömböc is kidurrant a mesében, úgy fog elszállni Orbánék uralma, és akkor fog eljönni az elszámoltatás ideje. 

fecsego.eu/ellenszél.hu

fecsego.eu/OLKT

Un message est arrivé de Bruxelles: il n’y a pas de copains à la Commission européenne, chaque mouvement d’Orbán est surveillé
1er février 2021 | Publier Cour constitutionnelle, actualités, événements, Cour / Parquet / Szeged Judgment Board, ministère de l’EE, Pictures of Life / tabloïd, salle de presse de l’UE, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chatter News, Protection des consommateurs , Blog du rédacteur en chef, Blog étudiant de la GFHF, Gestion des catastrophes, Vie publique, Comité Helsinki hongrois, Nav, nébih, Police News, Tribunal de Szeged, Maison Blanche
1 février 2021 Jabronka Richárd News 0

Source de l’image: page Facebook de Viktor Orbán
Le gouvernement se prépare à quelque chose qui rendra la Hongrie très en colère contre l’UE – beaucoup d’argent est en jeu, mais le Fidesz ne fait que garder le secret.
Sándor Rónai, député européen du DK, en tant que membre de la commission du contrôle budgétaire du Parlement européen, a reçu un message de Bruxelles, qu’il a également transmis au gouvernement Fidesz:

la Commission européenne attend du gouvernement hongrois qu’il s’engage dans un dialogue social sur les fonds européens que le pays recevra pour restaurer la crise.

«Orbánék ne doute pas qu’ils sont connus dans l’UE comme de la mauvaise monnaie et gardent un œil sur le gouvernement hongrois. La Hongrie recevra un total de 16 920 milliards de HUF (16 920 milliards de HUF), pas à la Commission européenne sont des amis et des stromans assis, ils ne peuvent pas être achetés ou corrompus. Je ferai de mon mieux pour suivre le sort de ces milliers de milliards de forints »

A déclaré le député européen. Rónai a ajouté, ce sera bien si les Orbánés comprennent que cet argent appartient aux Hongrois, à l’économie hongroise, à l’agriculture et ne fait pas partie du fonds Fidesz Home!

On s’attend à ce que le gouvernement Orbán indique clairement qui il veut aider et rendra public l’organisation et les gouvernements locaux avec lesquels il a consulté! Selon DK, les soupçons sont forts, et ce n’est évidemment pas un hasard si, sans aucune sorte d’appel d’offres, ils veulent distribuer cet argent à des copains, comme d’habitude, a déclaré le politicien.

En terminant, disons clairement que rien ne dure éternellement, tout comme la petite sphère a éclaté dans l’histoire, que le règne des Orbans va décoller, puis le temps de la responsabilité viendra.

fecsego.eu/ellenszél.hu

Leave a Reply 77 megnézve, 1 alkalommal mai nap |