| Mobile | RSS

Fellázadt az orvosi kamara: nem adják be a kínai és orosz vakcinát? Erre nem számítottak Orbánék!

Írta Oros Bence -2021-02-03   

Döbbenetes bejelentés! A Magyar Orvosi Kamara (MOK) nem ajánlja az orosz és a kínai vakcina beadását! Vajon erre mit mondanak Orbánék?

Mivel az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) honlapján semmilyen dokumentum nincs a már engedélyezett kínai és orosz koronavírus-vakcinák alkalmazásával kapcsolatban, ezért

A MAGYAR ORVOSI KAMARA „NEM TUDJA TISZTA LELKIISMERETTEL AJÁNLANI” A KÍNAI ÉS AZ OROSZ VAKCINA ALKALMAZÁSÁT.

Az erről szóló levelet Kincses Gyula, a MOK-elnöke küldte el az OGYÉI részére. A levélben szó szerint ez áll:

0203 MOK levele

A levél egyértelműen fogalmaz: ha a gyógyszerészeti hatóság nem hozza nyilvánosságra az oltóanyagok bevizsgálásával kapcsolatos dokumentumokat, akkor a MOK ajánlásának hiányában valószínűleg

A MAGYAR ORVOSOK NEM FOGJÁK BEADNI A KÍNAI ÉS OROSZ VAKCINÁT!

Időközben a Lancet című orvosi lapban ugyan megjelentek az orosz vakcina harmadik tesztelési fázisának eredményei, ám kérdés, hogy ez elegendő-e a magyar orvosok számára. Mint ahogy azt sem tudni, mit szól ehhez a lázadással felérő bejelentéshez Orbán Viktor és a Fidesz. Azt ugyanis ezek után nehezen tudják majd mondani, hogy a készítmények az orvosi kamara ajánlásának hiányában abszolút biztonságosak. Ha viszont visszatámadják az orvosokat, netán megkérdőjelezik a hozzáértésüket, akkor az egész oltási rendszert sodorják veszélybe, hiszen a vakcinák beadása elképzelhetetlen az orvosok nélkül.

EZ EGY HATALMAS CSAPDA A KÍNAI ÉS OROSZ VAKCINÁT ERŐLTETŐ FIDESZ SZÁMÁRA!

A levél a Magyar Orvosi Kamara honlapján is megtalálható, és minél többen elolvassák, annál nagyobb nyomás nehezedik Orbán Viktorra és a kormányára, hogy csak olyan vakcinával lehessen oltani, amit magyar szakemberek is megvizsgáltak.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 83 megnézve, 1 alkalommal mai nap |