| Mobile | RSS

GAZDASÁGI ÉVÉRTÉKELŐ CÍMMEL TÉVESZMÉS VÍGJÁTÉK A DUNÁN! –

Stummer János

KÖZÉLETKözzétéve 2021 febr 5.

Megosztás

Nem is tudtam, hogy ilyen jó vígjátékok vannak délelőtt 10 órakor a Duna World csatornán.

Elképesztő volt már a szereposztás is, volt köztük egy olyan, amelyik miniszterelnöknek, egy másik, aki pénzügyminiszternek mondta magát, de a magát kamarai elnökként bemutató fazon is remek alakítást hozott.Nehéz kiemelni a legjobb jelenetet, csak hogy fogalma legyen róla azoknak is, akik nem látták, hogy mit hagytak ki: Magyarország az egész EU legjobban működő gazdasága. Ez a gazdaság nincs bajban, csak néhány részében van némi gond. Itt dolgoznak a legtöbben. Az űriparba kell fekteti, az a kiugrási pont. Nahát. Meg hogy csökkent a szegénység. Persze.Egy bivalyerős magyar gazdaság szállt szembe a válsággal. Bizony.

Voltak apróbb bakik, elszólták magukat egyszer-kétszer, amikor szóba kerültek a lánctartozások, a csődhullám, a nem teljesítő hitelek, a digitális fejletlenség, vagy az elszabadult költségvetési hiány, a bedőlt vendéglátás és turizmus, dehát ki csinálta volna náluk jobban végig ezt a színészkedést, ugye.

És eddig a vicc. Ez a mai alakítás ugyanis nem komédia volt, hanem az egész magyar nemzet közös nagy tragédiája.Ez a kormány, élén Európa ágrólszakadt miniszterelnökével, megbukott. Cserben hagyták az országot, a válság miatt érintett családok tízezreit sodorta az összeomlás szélére, közben pedig tovább tömték saját családjaik zsebét. Orbán Viktor, Varga Mihály és Parragh László csak három felelőse ennek a kóklerségnek.Felelős ezért mindenki, aki mindezek után még mindig ennek a kormánynak csúfolt tolvajbandának a támogatója.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 122 megnézve, 1 alkalommal mai nap |