| Mobile | RSS

Csendben tűrünk…?

KÖZÉLETKözzétéve 2021 febr 5.

Megosztás

31 éve vergődünk egy rendszerváltást kikiáltó országban, ahol nem néztünk szembe a múltunkkal, nincs nyilvános ügynök törvény, volt itt pufajkás, besúgó, hazug, tolvaj, korrupt vezér, volt itt kommunista, ügynök, besúgó, munkásőr, pedofil parlamenti képviselő és van itt 31 éve egy megosztott, politikai szimpátia alapján gyűlölködő nemzet, hithű, csalódott, megkeseredett szavazókkal, sok süllyesztőbe került politikussal és párttal, nagyon sok-sok meg nem valósult ígérettel, akiket a gyűlöletkeltés, a rendszeres hazudozás, csalás, lopás, intézményesített korrupció teljesen megbénított, akiket már lassan semmi nem érdekel, azon kívül, hogy hagyják őket békésen élni!

Ezt érdemli ez a nemzet, egy negyvenéves szovjet uralom után? Ezt ígérték nekünk 1989. június 16.-án a Hősök terén? Most meg azt ígérik, hogy 2030-ra utolérjük Ausztriát, azt az országot, amelyik fényévekre van tőlünk. Miért nem közelítettük meg Ausztriát legalább az elmúlt évtizedekben? Ígéretek, sok-sok ígéret, ez ment minden kormány alatt és mi beszoptuk, és ma is csendben beszopjuk, amit ígérnek! Az elmúlt 30 évben, a hatalmon lévő kormányok kihozták belőlünk az állandó gyűlölködést.

Utáljuk az ukránokat, románokat, mert a jelenlegi kormányra szavaznak az ottani magyarok, utáljuk, hogy mindenfelé a világban röpködnek a milliárdos támogatások, közben itthon nagyon sok ember küzd a napi megélhetéssel, utáljuk, hogy Putyin, Erdogan, a kommunista Kína felé kacsingat a jelenlegi kormány, ahelyett, hogy a prioritás az Európai Unió lenne, de mi mindenkivel összeveszünk, nem tetszik, hogy Trump vesztett és Biden nyert, és még hangot is adunk ennek, közben a kettős mérce országa lettünk, ahol van akinek mindent, van akinek semmit nem szabad, és továbbra is működik az „átkos” nagy találmánya: „ a mi kutyánk kölyke vagy” rendszer egészen a felépített milliárdosokig, aki ma közel 500 milliárdos vagyonnal rendelkezik a nulláról, szemtelenül a szemünk előtt, egy pillanatig sem szégyellve magukat…..!De van akit szeretünk, a mi Vezérünket, mert őt négyszer választották meg és most azt ígérte nekünk, hogy végre kilenc év múlva Ausztria leszünk, természetesen csak akkor, ha ő is marad 2030-ig! Én már nem biztos, hogy megélem, de kívánom népemnek, hogy ennyi mocsok, hazugság, ígéret után legyen hazánk Ausztria, mert egyszer már valami jót is megérdemelne nemzetünk!

Kovács Tamás

forrás: OLKT

Leave a Reply 105 megnézve, 1 alkalommal mai nap |