| Mobile | RSS

Hírek Európai Parlament/ Sajtótájékoztató a helyreállítási és rugalmassági eszközről ma 10.25-kor

Sajtóközlemények Tegnap  

Sassoli és von der Leyen elnök, valamint Costa miniszterelnök péntek közép-európai idő szerint 10.25-kor közös sajtótájékoztatót tart az RRF-ről.

Mikor: február 12., péntek, 10.25 CET

Hol: EP Sajtószoba és az Interactio útján

Ma António Costa portugál miniszterelnök az Európai Parlamentbe látogat a helyreállítási és rugalmassági eszköz (RRF) hivatalos aláírása céljából. Az aláírást követően David Sassoli, az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen és Costa miniszterelnök sajtótájékoztatót tart az európai társadalmi és gazdasági fellendülés támogatását célzó intézkedésekről.

Az Európai Parlament február 9-én, szerdán elfogadta az RRF-et, amely a következő generációs uniós helyreállítási csomag legnagyobb építőeleme. Ez 672,5 milliárd euró összegű támogatásokat és kölcsönöket tartalmaz, és olyan kulcsfontosságú politikai területeket fog támogatni, mint a zöld és a digitális átmenet.

Az aláírás élőben lesz az EbS + -on , közép-európai idő szerint 10.15-től.

A sajtótájékoztatót élőben követheti közép-európai idő szerint 10.25-től a Parlament internetes közvetítésén és az EbS + -on keresztül .

Tolmácsolás angol, francia, olasz és portugál nyelven lesz elérhető.

Azok az újságírók, akik aktívan szeretnének részt venni és kérdéseket feltenni, kérjük, lépjenek kapcsolatba az Interactio segítségével a link használatával .

Információ a médiának – Az Interactio segítségével tegyen fel kérdéseket

Az Interactio funkciót csak iPad (a Safari böngészővel) és Mac / Windows (a Google Chrome böngészővel) támogatja.

Amikor csatlakoztatja , adja meg nevét és a médiát képviselő az utónév / vezetékneve területeken.

A jobb hangminőség érdekében használjon fejhallgatót és mikrofont. Tolmácsolás csak videóval történő beavatkozások esetén lehetséges.

Arra kérjük az újságírókat, hogy néhány perccel a sajtótájékoztató kezdete előtt csatlakozzanak a csatlakozási teszt elvégzéséhez. Szükség esetén technikai segítséget nyújthatunk a chat-boxon keresztül.

További részletekért nézze meg a távoli hangszórók csatlakoztatási irányelveit és ajánlásait .

Kapcsolatok:

fecsego.eu/hírek/Európai Parlament

Leave a Reply 77 megnézve, 1 alkalommal mai nap |