< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Sport / Blog article: Irgalmatlan nagy pofonba futott bele a veretlen világbajnok bokszoló

| Mobile | RSS

Irgalmatlan nagy pofonba futott bele a veretlen világbajnok bokszoló

  • 24.hu  2021. 02. 14. 08:52

Josh Warrington előtte mind a 30 meccsét megnyerte, 23-at

Látványos mérkőzésen csúnya verésbe futott bele az IBF világbajnoki övéről januárban lemondó angol Josh Warrington, a veretlen pehelysúlyú bokszolót egy felhozónak szánt meccsen a mexikói Mauricio Lara ütötte ki.

Warrington előtte mind a harminc mérkőzést megnyerte, 23-szor KO-val, de a francia Sofiane Takoucht elleni 2019. október12-i mérkőzés óta nem lépett szorítóba.

Profiboksz.hu beszámolója szerint a 4. menetben a pontos és erős találatok elkezdték felőrölni a brit sportolót, aki padlóra is került. A szédült, rogyadozó lábú egykori IBF bajnok kisebb csoda folytán kihúzta a szünetig, és némileg össze is szedte magát a következő felvonásokra, bár így is látványosan lelassult.

Lara eközben teljesen érhető módon vérszagot érezve továbbra sem állt meg,

a 9. menetben pedig előbb ismét megrendítette riválisát, majd egy gyilkos balossal ki is ütötte Warringtont, akit számolás nélkül léptetett le a vezetőbíró.

fecsego.eu/24.hu

Leave a Reply 544 megnézve, 1 alkalommal mai nap |