< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Konyhaművészet, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, Reklám-hirdetés, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Szabó Tímea: Orbán Viktor hazudik, terel és próbál időt húzni, csak közben 10 percenként meghal egy honfitársunk!///Tímea Szabó: Viktor Orbán ment, fait du troupeau et essaie de passer du temps, ce n’est qu’entre-temps qu’un de nos compatriotes meurt toutes les 10 minutes!

| Mobile | RSS

Szabó Tímea: Orbán Viktor hazudik, terel és próbál időt húzni, csak közben 10 percenként meghal egy honfitársunk!///Tímea Szabó: Viktor Orbán ment, fait du troupeau et essaie de passer du temps, ce n’est qu’entre-temps qu’un de nos compatriotes meurt toutes les 10 minutes!

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2021 márc 5.

Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője és frakcióvezetője.

Megosztás

A kormány szerint az egészségügyi dolgozók 96%-a aláírta az új szerződését. Orbán Viktor szándékosan nem mondja, hogy a maradék 4% 5 ezer orvost és ápolót jelent! Több kórházból is jelentették, hogy 20-30-40 orvos és ápoló felmondott. A szakrendelőkben szintén. Ez akár teljes osztályok lezárását is jelentheti akkor, amikor a járvány harmadik hullámában egyre többen kerülnek kórházba. Mi történik, ha nem koronavírussal fertőződik meg valaki, hanem más, sürgős ellátásra szorul? Szívbetegek, rákos betegek? Hogy tudják így a már most agyondolgoztatott, kizsigerelt dolgozók biztosítani a biztonságos ellátást? Melyik az az embertelen kormány, amelyik a járvány közepén lemond 5 ezer orvosról és ápolóról?Most nem a keménykedés ideje van, hanem a teljes segítségnyújtásé. Nem lopni kell, hanem az egészségügyre fordítani a pénzt. Ha a dubaji világkiállításra, a kézilabda-EB-re, a MotoGP-re szánt és a stadionokból ellopott pénzek csak töredékét fordítanák a betegellátásra, sokkal nagyobb biztonságban lennének a betegek. ’22-ben kormányváltás lesz! Visszaadjuk az orvosok és az ápolók becsületét, és megteremtjük a biztonságos betegellátást!#Párbeszéd

szerző. Szabó Tímea (PM), frakcióvezető

fecsego.eu/OLKT

Tímea Szabó: Viktor Orbán ment, fait du troupeau et essaie de passer du temps, ce n’est qu’entre-temps qu’un de nos compatriotes meurt toutes les 10 minutes!
8 mars 2021 | Publier Cour constitutionnelle, Actualités, événements, Cour de justice de l’Union européenne, Cour / Parquet / Conseil des arrêts de Szeged, ministère de l’EE, Pictures of Life / tabloïd, Salle de presse de l’UE, europarl.europa.eu/news/en, europarl .hu, Chatter News, Blog du rédacteur en chef, Arts culinaires, Vie publique, Culture, Comité Helsinki hongrois, Nav, nébih, Publicité, Police News, Szeged Court, White House
VIE DE LA POLITIQUE INTERNE Mise à jour: 5 mars 2021

Tímea Szabó, membre du Parlement pour le Dialogue et chef de la faction.
Partage

Selon le gouvernement, 96% des agents de santé ont signé leur nouveau contrat. Viktor Orbán ne dit délibérément pas que les 4% restants représentent 5 000 médecins et infirmières! Plusieurs hôpitaux ont signalé que 20-30-40 médecins et infirmières avaient démissionné. Dans les cliniques spécialisées également. Cela pourrait même signifier la fermeture de salles entières alors que de plus en plus de personnes sont hospitalisées dans la troisième vague de l’épidémie. Que se passe-t-il si quelqu’un n’est pas infecté par un coronavirus mais a besoin d’autres soins urgents? Patients cardiaques, patients cancéreux? Comment les travailleurs déjà éviscérés et éviscérés peuvent-ils ainsi assurer la sécurité des soins? Quel est le gouvernement inhumain qui abandonnera 5 000 médecins et infirmières au milieu de l’épidémie? Ce n’est pas le moment de se durcir, mais de recevoir une assistance complète. Vous n’avez pas à voler, vous devez dépenser de l’argent pour les soins de santé. Si seulement une fraction de l’argent pour l’Exposition universelle de Dubaï, l’EB de handball, le MotoGP et les vols dans les stades était dépensée pour les soins aux patients, les patients seraient beaucoup plus en sécurité. Il y aura un changement de gouvernement en 22! Nous rétablirons l’honneur des médecins et des infirmières et créerons des soins sécuritaires pour les patients!

auteur. Tímea Szabó (PM), chef de la faction

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 241 megnézve, 1 alkalommal mai nap |