| Mobile | RSS

Szerelmi operett: Orbán malacperselye veszélyben lehet?!

KÖZÉLETFrissítve: 2021 márc 14.

Megosztás

Várkonyi Andrea nem egy buta nő, nem egy Vajna Tímea. Ebből az következik, hogy Mészáros Lölö nagyot kockáztat azzal, hogy Andreát kedveséül fogadta, választotta. Várkonyi Andrea pontosan tudja, hogy mit ér Lölö és mit ér az iránta érzett “szerelem”.

Egy tisztességes zempléni lakosnak 117 évig kéne dolgoznia Mészáros csajának a gyűrűjéért

Már eleve az furcsa, hogy viszonylag csendben vált el Lölö-től hajdani felesége, aki biztosan nem csóró szegényen maradt a házasság felbomlása után. Talán egyszer  Kelemen Bearix ex nej, asszonyság is kiteríti a szennyest és megtudhatjuk hány lopott milliárddal távozott…

Sokan elképzelni sem tudják, hogy hosszútávon hogy illik össze Lőrinc barát Várkonyi Andreával, aki dimenziókkal magasabb intellektuel mint  a Kedves Vezető pénztárosa.

Mikor véget ér ez a holtomiglan-holtodiglan szerelem keresztény szokás szerint, nagy valószínűséggel Andrea fog rendelkezni az Orbán kassza felett. Egy okos nő mindenféle trükkel kiforgathat egy férfit, főleg egy olyan “őstehetséget” aki okosabb mint Mark Zuckerberg.

Kíváncsian várjuk eme “regény” folytatását!

Vajon mi lesz Lölövel és gazdájával Andrea színre lépését követően? És vajon mi lesz a majdani lelépése után? Hová lesz az a tömérdek magyaroktól lopott milliárd? ((Elképzelhető az is, hogy Andrea elszedi, tőlük, majd visszaadja jogos tulajdonosának a magyar államnak, hiszen az állami és EU által a magyar államnak nyújtott segítség? Andrea ekkor Janne d’ Arc-magasságokba törne Magyarország történetében (mondjuk ez a legvalószínűtlenebb folytatás)).

Tehát: Orbán és bűntársa immáron nem csupán a népharagtól félhetnek, mely akár hosszú fegyházbüntetésre ítélheti megnyomorgatóit, hanem egy okos asszony szeszélyétől, vagy eszétől is tartaniuk kell.

A történelem során sokszor okozott már egy asszony szerelme bonyodalmat (Pld Szép Heléna) ahol nemzetek, államok harcoltak egymás ellen.

Elképzelhető, hogy a lopott milliárdok egy okos nőnél landolnak, a grazi szökevény meg a strómanja hoppon maradnak? És vajon hogyan fogja ezt megemészteni majd Lévai Anikó asszonyság?

Lehet, hogy cicaharccal végződik ez a történet?

Kíváncsian várjuk tehát a “kalandregény” folytatását!

OLKT

forrás: OLKT

Leave a Reply 151 megnézve, 1 alkalommal mai nap |