< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: VÁDEMELÉSI JAVASLAT: LETÖRTE A SOROMPÓRUDAT

| Mobile | RSS

VÁDEMELÉSI JAVASLAT: LETÖRTE A SOROMPÓRUDAT

   2021. 03. 14., v – 08:18 Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Körmendi Rendőrkapitányság befejezte a büntetőügy vizsgálatát.

Egy 32 éves vizvári férfi járműszerelvénnyel közlekedett 2021. február 4-én a 8707-es számú úton a 8-as számú főút felől Körmend-Felsőberki irányába. A járművezető haladása során későn észlelte a 8707-es számú út, valamint a Szombathely-Szentgotthárd vasútvonal szintbeli kereszteződésében működő fénysorompó piros jelzését, ezért keresztülhajtott a vasúti átjárón és járművével letörte annak egyik, már csukott állapotban lévő csapórúdját. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Vele szemben a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

A szükséges eljárási cselekményeket a Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

fecsego.eu/police.hu

Leave a Reply 98 megnézve, 1 alkalommal mai nap |