< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, HITA, Közélet / Blog article: Újabb járványügyi intézkedéseket vezetnek be a BKV villamosain Budapesten

| Mobile | RSS

Újabb járványügyi intézkedéseket vezetnek be a BKV villamosain Budapesten

BELFÖLDKÖZÉLETKözzétéve 2021 márc 16.

Combino villamos Budapesten./Kép. BKK

Megosztás

Az autó- és trolibuszok első üléssorainak múlt heti lezárása után a TW6000-es, Hannoveri villamosok első üléseit is elkordonozzuk a járványügyi intézkedések részeként – tájékoztatott közleményében a BKV kedden.

Mivel a Hannoveri villamosok esetében a vezetőfülke lezárása teljes mértékben nem megoldható, ezeken a járműveken március 17-től átmenetileg szalaggal kordonozzuk el a vezetőfülke közvetlen közelében található első üléseket.

Fontos! Járványvédelmi intézkedést vezetnek be a budapesti villamosokon


Kép: BKK

A Hannoveri villamosokon bevezetett lezáráson kívül összes villamos járművünkön a vezetőállás hátfalára kiragasztott matrica segítségével is kérjük utasainkat, hogy kerüljék a vezetőfülke közvetlen közelében való tartózkodást.

A villamosok a megállóhelyekre érkezve az utastér jobb szellőzése érdekében le-, illetve felszálló utas esetén összes ajtajukat kinyitják.

A járművezetők egészségének megóvása és ezáltal a közösségi közlekedési szolgáltatás zökkenőmentes fenntartása mindannyiunk, a főváros összes közlekedőjének közös érdeke.

Tisztelt utasaink türelmét és megértését kérjük az ideiglenesen bevezetett intézkedésekkel kapcsolatban! Kérjük, a megfelelő távolságtartással és a maszkviselési kötelezettség betartásával Ön is segítse a járvány legyőzését

– kérik az utasoktól.

Forrás: BKK.hu

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |