| Mobile | RSS

12 BIZONYÍTÉK: ORBÁN TÉNYLEG NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT

KÖZÉLETKözzétéve 2021 márc 21.

Megosztás

A Fidesz kilépett az Európai Néppártból – számunkra inkább az a kérdés, mit keresett eddig egy európai, keresztény, jobboldali pártszövetségben a láthatóan inkább a kommunista Belorussziával, korrupt autokratákat megvesztegető Kínával, a volt KGB-s Putyinnal és az iszlamista Erdogánnal közösséget vállaló magyar állampárt.

Tavaly október 4-én már közzétettem az alábbi összefoglalót arról, miért jelent Európának és Magyarországnak egyaránt nemzetbiztonsági kockázatot az európai értékeket általában is elutasító Orbán Viktor:ISZLAMISTA TERRORISTÁKKAL ÜZLETEL:1. Pharaon NEMZETKÖZI KÖRÖZÉS alatt is Orbán Viktorral vacsorázott és vejével üzletelt Budapesten, Lázár szerint az ujjlenyomata nem állt rendelkezésükre2. Zaid Naffa szintén megbukott a terror-átvilágításon, mégis LETELEPEDÉSI ENGEDÉLYT KAPHATOTT, és a 20.000 betelepített Fidesz-migráns között akárhány körözött bűnöző lehetett még.

3. A BALTÁS KERESZTÉNYGYILKOS SAFAROV szabadon bocsátása Azerbajdzsánba, miközben dollármilliók érkeztek onnan egy titkos budapesti bankszámlára. Szavakban keresztényvédő, pénzért kereszténygyilkos?4. Orbánék biztonsági szolgálatának még az sem tűnt fel, amikor az orruk előtt vásároltak fel 200.000, azaz KETTŐSZÁZEZER SIM-KÁRTYÁT ABDESLAM és terrorista társai a párizsi mészárláskor egy BUDAPESTI ARAB GSM-boltban5. Az Erdogánnal barátkozó kormány TÖRÖK NAGYMECSET építéséről is tárgyalt Kőbányán, de a később Orbán által a koronavírus-behozatallal gyanúsított IRÁNI DIÁKOKAT is Orbán hozta be egy iráni szerződés keretében, ahogy a tiszaújvárosi és más üzemek indiai, török és más vendégmunkásait is. A keleti nyitás üzleti érdekei mindig felülírták a kereszténység védelmezését…EURÓPA ÉS A NATO ÁRULÓJA, PUTYIN ÉS KÍNA ÜGYNÖKE6. Putyin pincsijeként akadályozza Ukrajna NATO- és EU-csatlakozását és ezzel a kárpátaljai magyarok jobb életlehetőségét, parancsra akár a téli melegüket is kockáztatva elzárva előlük a gázcsapokat a határon.7. Titkosított, kimondottan nemzeti érdekeinkkel ellentétes orosz erőművet építünk Pakson drága orosz hitelből.8. Teljesen felesleges, kizárólag kínai érdeket szolgáló Belgrád-Budapest vasút építése titkosított szerződéssel kínai hitelből, kínai cégekkel, Szegedet és Kecskemétet kikerülve, hosszú időre eladósítva az országot a kommunista Kínának9. A letelepedési kötvényekkel nemcsak arab terroristák, de orosz maffiózók is szép számmal érkeztek, ráadásul az orosz hírszerzés emberei is bejuthattak velük az Unióba10. Putyin kiszolgálóiként egy hírhedt orosz KÉMBANKOT engedtek Budapestre, majd teljes MENTESSÉGET ADTAK NEKIK A MAGYAR HATÓSÁGOK ellenőrzése alól11. A börtönbüntetésre ítélt szintén korrupt és szintén Putyin-szolga Gruevszki Magyarországra szöktetése és kiadatásának megtagadása12. Magyar Tudományos Akadémia és egyetemek lezüllesztése, CEU elűzése (ahol az Orbán-kormány tagjai végeztek) az Orbánt taníttató Sorosra hivatkozva, miközben egy kínai állami egyetem nyílik BudapestenA szavakban nemzeti és keresztény Orbán Viktor tettekben mindig csak akkor szolgálta a határon túli magyarságot, amikor azt neki Putyin megengedte: az Úz-völgyi putyinista román vandálokkal szemben például soha nem lépett fel.AZ ORBÁNT LEVÁLTÓ MAGYAR KORMÁNY VISSZA FOGJA VEZETNI HAZÁNKAT A KERESZTÉNY NYUGATI VILÁGBA, ÉS AKKOR IS KI FOG ÁLLNI NEMZETI ÉRDEKEINKÉRT ÉS A HATÁRON TÚLI MAGYAROKÉRT, AMIKOR AZ PUTYINNAK NEM TETSZIK.****Valamennyi pont jól dokumentált tény, bővebben olvashatnak róla az októberi bejegyzés alján felsorolt cikkekben:https://tinyurl.com/env9dj9j

forrás: OLKT

Leave a Reply 228 megnézve, 1 alkalommal mai nap |