| Mobile | RSS

VII. Hallod haver nem vizsgálták azt amit kellett volna,mert…


Képzeld el,haver figyusz,nem vizsgálták ,amit kellett volna, mivel ha vizsgálják, akor sem vizsgálták volna, mert ha már nem vizsgálták ,akkor mért kellett volna vizsgálni a CSCSMRFK- nak. Iszol egy felest? Vegyél már egy sört is.

Figyuszólj haver.

Képzeld el, a Belügyminisztérium elrendelte a vizsgálatot és átadta az ORFK- nak, aki lerázta magáról a BM utasitását azzal, – most figyelj haver- hogy nincs hatásköre. Ismét ugrik a majom a vizbe. Vissza adta a CSCSMRF- nak természetesen utasitásokkal, hogy köteles vizsgálni amit nem vizsgált mert nem tudta,hogy ki nem vizsgálta a nem vizsgált bejelentéseket s mért neki kell vizsgálni amihez nem is ért. Na erre varjál gombot.Te is rendőr voltál.

Figyuszólj haver!

A CSCSMRFK nem vizsgálta a parancsot, nem nem látta hogy a Csongrádi RK mit vizsgált – érted ezt-,na ekkor lépett be a Kisteleki Rk aki szintén a megbukott volt kapitánya tért vissza, hogy a nem vizsgált eseményeket ismételten megtagadta,és azt mondta, hogy Ő nem tud objektiv maradni s a munkatársai – állománya- sem velem szemben. Erre a Piros dandártábornok Úr leváltotta és elhelyezte a HMVH Rk- hoz. Jól kiba…tt vele.

Meglepődtem, Dakos főkapitány visszahozta Kistelekre mivel nem vizsgálta a , a vizsgáltnak hitt bejelentést. És képzeld el azt irta, hogy mégegyszer nem vizsgálja amit már egyszer sem vizsgált. A levitézlett dr.Farkas aki nem vizsgálta a vizsgálatot mivel a vizsgálat anyaga nem volt vizsgálva és kinevezték alezredesnek.

Hallod haver nem semmi, képzeld el visszahelyték Kistelekre ,aki nekem 600 ezer Ft kárt okozott.

Vegyél már egy felest haver.

Az én koromban ez nem történhetett volna meg .

Hallod haver.

A szegedi kapitányt Harkai alezredest áthelyezte Dakos főkapitány Kistelekre… majd a nem vizsgált anyagot vizsgálatra sem méltatták és megalázták a bejelentőt azzal hogy nem lehet vizsgálni mivel már vizsgálták a nem vizsgált anyagot. Na erre lépjél valamit rendőr haver.600 ezer Ft károm keletkezett. a mai napig nem rendezte Harkai akit kineveztek ezredesnek…

Képzeld el, nevetségessé tették Dakost főkapitányt , az ORFK, a BM is lealázták.

Hallod ki irányitja a rendőrséget, és ki ad parancsot a nem vizsgált bejelentésekre amit már vizsgáltak csak nem azt vizsgálták amit beadtak, mivel nem lehetett vizsgálni mert irányitották fentről -tudod ahol a képviselők laknak- .

A Csongrádi RK nem teljesitette a parancsokat, mivel az általa vizsgált bejelentéseket, visszaéléseket..stb ami nem a vizsgálat része volt s nem is voltak képben mert a nem vizsgált anyag még a fiókban volt elrejtve.

Figyelsz haver!

Ezt a vizsgálatot zsirban piritották, hogy olyan legyen mint az angolna.
A CSCSMRF Ellenörzési Osztálya nem vizsgálta nem is kereste a nem vizsgált jegyzőkönyveket, vagy a megvizsgált jegyzőkönyvek ellsüllyedtek mivel vizbe tették a nem vizsgált bohozatot. A törvényre hivatkoztva nem vizsgálták ,mivel a nem vizsgált anyagokat nem vizsgált jegyzőkönyvek sem készültek,mivel már elfogyott a papir a nem vvizsgált anyagok között.A vizsgálati ellenőrzést hogyan lehet rábizni a CSCSMRF- r a hisz házon belül van.

Kimeri vizsgálni a nem vizsgált büncselekményt, hisz akkor önmagát keveri a nem vizsgált anyagokba és kiderülhet a vizsgálatok szándékos elmaradása, vagy a nem vizsgálat észerűsége felborithatja a rendszert…

Hallod haver. Szerinted ki lehet a hibás.

A rendőrség munkája kivánalmakat hagy a tisztességes emberek gondolataiban. A szegedi kapitány meg a jegyzőkönyveket iratatta át a nem vizsgált jegyzőkönyvek oldalain. Később elismerték, – nekem- hogy szándékosan tévedtek. A mai napig nem engedtek betekintést kapnom az általuk nem vizsgált jegyzőkönyvekbe vagy a vizsgált jegyzőkönyvekben mért nem szerepelek mint károsult!

Úgy gondolom, a CSCSMRFK-t teljesen át kellene rendezni és egy hatalmas személyes változáson átmenteni az igazi rendőröket…

A vezetőség köreiben teljes váltást kellene tenni osztályvezetői szintig.

Oláh László István

főszerkesztő

az EU, EP sajtó-média partnere

Leave a Reply 132 megnézve, 1 alkalommal mai nap |