| Mobile | RSS

Sajtótájékoztató az EP Albániáról és Észak-Macedóniáról szóló jelentéseiről

Sajtóközlemények Tegnap  

Albánia állandó előadója, Isabel Santos és Észak-Macedónia állandó előadója, Ilhan Kyuchyuk csütörtökön 14.30-kor közös sajtótájékoztatót tart.

Mikor: 2021. március 25., csütörtök, 14:30 – 15:00 CET

Hol: Brüsszel, Anna Politkovskaya SPAAK 0A50 sajtószoba, távoli részvétel az Interactión keresztül és élő közvetítés

A szavazást követően Isabel Santos (S&D, PT) és Ilhan Kyuchyuk (Renew, BG) a csütörtökön 14.30-kor tartott sajtótájékoztatón véleményezi a Parlament álláspontját a Bizottság 2019–2020-as albániai és észak-macedóniai jelentéseiről, és válaszol az újságírók kérdéseire. CET.


A két jelentés zárószavazásának eredményeit 18.15-kor hirdetik ki a plenáris teremben.

Az előadók a konferencia ideje alatt jelen lesznek a sajtószobában.

Tolmácsolás angol, francia, bolgár és portugál nyelven lesz elérhető.

Háttér

A bővítési jelentések az Európai Parlament válasza az EU-csatlakozási folyamatban a tagjelölt és potenciális tagjelölt országokról szóló éves bizottsági jelentésekre. A plenáris ülésen elfogadott állásfoglalások képviselik az Európai Parlament hivatalos álláspontját az EU és az ezen országok közötti kapcsolatokkal kapcsolatban.

Azok az újságírók, akik aktívan szeretnének részt venni és kérdéseket feltenni, kérjük, lépjenek kapcsolatba az Interactio-n keresztül: https://broadcaster.interactio.eu/join/66e2-hy1p-1w4u

14.30-tól élőben is követheti a Parlament internetes közvetítésén és az EbS + -on keresztül.

Fontos figyelmeztetés: A Parlament orvosi szolgálatának tanácsát követően Sassoli EP-elnök úgy döntött, hogy aki a Parlament telephelyére szeretne belépni, március 8-tól sebészeti maszkot vagy szelep nélküli FFP2 légzőmaszkot kell viselnie. „Közösségi maszkot” vagy bármilyen textilből készült maszkot viselve nem léphet be a Parlamentbe.

Információ a médiának – Az Interactio segítségével kérdezhet

Az Interactio-t csak az iPad (a Safari böngészővel) és a Mac / Windows (a Google Chrome böngészővel) támogatja.

Csatlakozáskor írja be a nevét és az Ön által képviselt adathordozót a keresztnév / vezetéknév mezőkbe.

A jobb hangminőség érdekében használjon fejhallgatót és mikrofont. Tolmácsolás csak videóval történő beavatkozások esetén lehetséges.

Az újságírókat, akik még soha nem használták az Interactiót, felkérjük, hogy 30 perccel a sajtótájékoztató kezdete előtt csatlakozzanak a csatlakozási teszt elvégzéséhez. Szükség esetén informatikai segítség nyújtható. Csatlakozás után nyissa meg a csevegőablakot (jobb felső sarokban), hogy lássa a szolgáltatási üzeneteket.

További részletekért tekintse meg a távoli hangszórók csatlakoztatási irányelveit és ajánlásait .

Kapcsolatok:

fecsego.eu/Európai Parlament

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |