| Mobile | RSS

Dubaj után Svájc, most nem Mészáros Lőrinc, hanem Szíjj László repked – gyanítom aktatáskában viszik ki a közpénzt

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2021 márc 23.

Dubaj után Svájc – Tovább repked a fideszes magángép

Igen jól olvasod, VISZIK A PÉNZED!

Jó dolog manapság Orbán haverjának lenni. Míg az átlag magyarnak a külföldi utazások lemondásáról és a bezárásról prédikálnak, addig a Fidesz-csicskák nyugodtan folytathatják világkörüli útjukat.

A koronavírus harmadik hulláma újabb szigorításokat tett szükségessé. Most még a kaviárkormány feje, Orbán is az egzotikus nyaralások elhalasztását kérte.

De valaki elfelejtett szólni Orbán belső körének, úgyhogy rájuk ezek a szabályok nem vonatkoznak.

MÉSZÁROS LŐRINC DUBAJI KIRUCCANÁSA UTÁN MOST SZÍJJ LÁSZLÓ UTAZOTT ZÜRICHBE. RÁADÁSUL UGYANAZON A MAGÁNGÉPEN.

A Duna Aszfalt tulajdonosa a sajtóközlemény szerint üzleti célból utazott Svájcba.A NER utaztatására szolgáló OE-LEM lajstromjelű magángép körül régóta gyanúsak a körülmények. Szíjj és Mészáros mellett maga Orbán Viktor is igénybe vette, például focimeccsnézésre Bulgáriában.

A többi Fidesz-csicska pedig Zürichben, Nizzában, Bordeaux-ban, Rijekában és Velencében járt rajta, a Maldív-szigetekről és a horvát tengerpartról nem is beszélve. Úgy tűnik, már a járványügyi intézkedések ellenére is.

Magyarul mi, a köznép maradjunk otthon, a NER-uraságoknak meg szabad a pálya. Nem mintha lenne bárkinek pénze a riviérára a válság kellős közepén.

Persze a csicskákat zavarja, hogy a mocskos ügyleteikbe bárki beledughatja az orrát, ezért még március elején letiltották a gép láthatóságát az online járatfigyelő térképről. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy a repülő teljesen eltűnik.

EZ AZ ESET MOST DUPLÁN IS POFÁTLANSÁG A KORMÁNYTÓL. EGYRÉSZT A KÉPÜNKBE RÖHÖGNEK, VILLOGNAK AZZAL, HOGY NEKIK MINDENT LEHET. A JÁRVÁNYÜGYI KOCKÁZATOKRÓL MEG MÁR NEM IS BESZÉLVE.

forrás:OLKT

Leave a Reply 108 megnézve, 1 alkalommal mai nap |