| Mobile | RSS

Sajtótájékoztató az EP Koszovóról és Szerbiáról szóló jelentéseiről

Sajtóközlemények Tegnap  

Koszovó állandó előadója, Viola von Cramon-Taubadel és Szerbia állandó előadója, Vladimír Bilčík csütörtökön 13.30-kor közös sajtótájékoztatót tart.

Mikor: 2021. március 25., csütörtök, 13:30 – 14:00 CET

Hol: Brüsszel, Anna Politkovskaya SPAAK 0A50 sajtószoba, távoli részvétel az Interactio-n keresztül és élő közvetítés

A szavazást követően Viola von Cramon-Taubadel (Zöldek / EFA, DE) és Vladimír Bilčík (EPP, SK) véleményezi a Parlament álláspontját a Bizottság Koszovóról és Szerbiáról szóló, 2019–2020-as jelentéseiről, és sajtótájékoztatón válaszol az újságírók kérdéseire. csütörtökön közép-európai idő szerint 13: 30-kor.


A két jelentés zárószavazásának eredményeit 18.15-kor hirdetik ki a plenáris teremben.

Az előadók a konferencia ideje alatt jelen lesznek a sajtószobában.

Tolmácsolás angol, francia, német és szlovák nyelven lesz elérhető.

Háttér

A bővítési jelentések az Európai Parlament válasza az EU-csatlakozási folyamatban a tagjelölt és potenciális tagjelölt országokról szóló éves bizottsági jelentésekre. A plenáris ülésen elfogadott állásfoglalások képviselik az Európai Parlament hivatalos álláspontját az EU és az ezen országok közötti kapcsolatokkal kapcsolatban.

Azok az újságírók, akik aktívan szeretnének részt venni és kérdéseket feltenni, kérjük, lépjenek kapcsolatba az Interactio-n keresztül: https://broadcaster.interactio.eu/join/66e2-hy1p-1w4u

13.30-tól élőben is követheti a Parlament webstreamingjén és az EbS + -on keresztül.

Fontos figyelmeztetés: A Parlament orvosi szolgálatának tanácsát követően Sassoli EP-elnök úgy döntött, hogy aki a Parlament telephelyére szeretne belépni, március 8-tól sebészeti maszkot vagy szelep nélküli FFP2 légzőmaszkot kell viselnie. „Közösségi maszkot” vagy bármilyen textilből készült maszkot viselve nem léphet be a Parlamentbe.

Információ a médiának – Az Interactio segítségével kérdezhet

Az Interactio-t csak az iPad (a Safari böngészővel) és a Mac / Windows (a Google Chrome böngészővel) támogatja.

Csatlakozáskor írja be a nevét és az Ön által képviselt adathordozót a keresztnév / vezetéknév mezőkbe.

A jobb hangminőség érdekében használjon fejhallgatót és mikrofont. Tolmácsolás csak videóval történő beavatkozások esetén lehetséges.

Az újságírókat, akik még soha nem használták az Interactiót, felkérjük, hogy 30 perccel a sajtótájékoztató kezdete előtt csatlakozzanak a csatlakozási teszt elvégzéséhez. Szükség esetén informatikai segítség nyújtható. Csatlakozás után nyissa meg a csevegőablakot (jobb felső sarokban), hogy lássa a szolgáltatási üzeneteket.

További részletekért tekintse meg a távoli hangszórók csatlakoztatási irányelveit és ajánlásait .

Kapcsolatok:

fecsego.eu/Európai Parlament

Leave a Reply 53 megnézve, 1 alkalommal mai nap |