< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, HITA, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: A Kedves Vezető családja nevére került az egész ország

| Mobile | RSS

A Kedves Vezető családja nevére került az egész ország

OLKT.net

KÖZÉLETFrissítve: 2021 márc 27.

Megosztás

A régi, a megszokott dübörgő fasiszta tempó, mint kormányprogram.
A nyavalya tudja, miért kell valakinek, csupán azért, hogy ne varrják be vagy száz évre börtönbe egy ország kifosztásáért, ilyenné, ekkora retkes bunkóvá válnia. Tényleg nem értem. Lehetne valahogy normális is. Akár humánus is. Lassan a nép – a bamba nép – pedig elfeledné, megszokná, hogy a K. Vezető családja nevére került az egész ország. Egyetemek, iskolák nélkül végérvényesen belesüppednénk a tudatlanság langymeleg mocsarába, élnénk az uraságok által elénk vetett moslékot nyammogva, halnánk a kórházi fertőzések poklában bibliával a kezünkben, persze a Kedves Vezető nevével az ajkunkon, mint utolsó gondolat, boldogan.
De nem! Valami borzasztó kudarcos múlttal terhelt kis ország vagyunk, nekünk a gazemberekből is a selejtje jutott. Az undorító alja.
Ugyan a kórházakban fogunk mind megdögleni, a biblia is játszik a sztoriban, mert orvos, gyógyszer, higiénia, ilyesmi rég nincs.
Ott fogunk üvölteni majd mind, egyetemek, iskolák nélkül, félig tudatlanul, valami banális kórházi fertőzésben fetrengve, amit már egy közepes kisállatrendelőben is rég kiküszöböltek normáliséknál valahol a Lajtán túl, de nem boldogan. Nagyon nem, mert ez a nemzet már rég nem boldog.
Mert nekünk ezek a retek bunkók jutottak. Azok, akik röhögve éppen most szavazták le azt, hogy tengerben fuldokló embereket – MONDOM EMBEREKET – az ott cirkáló európai mentőhajók kimentsenek. Merthogy EZEK (a hajók) „bevándorláspártiak”. Értjük?
Dehogy értjük! Fuldoklókon segíteni nemcsak a tengeri jog szerint kötelesség, de alapvető emberség kérdése is! Tudom, hogy nagyjából azt az elenyésző kisebbséget képviselem, akik szerint az ember, az emberi élet, egyáltalán az élet az egyik legfontosabb dolog a világon. Azt, ha valaki fuldoklik, szenved, beteg, azon segíteni kell. Hogy nem lehet mérlegelni élet és élet között, különösen azon az elven nem, hogy akire néhány retek bunkó rámutat, az fél hónap alatt milliárdos lesz, de van akinek halnia kell, mert „azok” bevándorláspártiak.

00:00/00:00Loading Ad

Mert ilyen a kormányprogram. Ilyen a mi Kedves Vezetőnk.

Mert nekünk a gazemberekből is a selejtje jutott. Néhány embertelen retek bunkó. Semmi extra. A régi, megszokott dübörgő fasiszta tempó.

Szép napot Mordorföld!

Varga Zoltán/facebook

forrás:OLKT

Leave a Reply 51 megnézve, 1 alkalommal mai nap |