| Mobile | RSS

Baksi Búza Zsolt kalandjai a húsvéti …mondóban

Többször megkértem hagyja abba a rothadt káposzták,karalábok…stb küldését. Nem tart igényt a nemzetközi hirportálunk az EU, EP sajtó-média partnere erre a szerencsétlen “áldásra”.

Nem érti meg a felé küldött információnkat.

A baksi hirlap törvénytelenűl müködik, ám Ön nincs tisztában a média TV. ide tartozó §. jogszabályaival.

Megkértük, hogy semmilyen leveleket, hireket, “információkat” …stb és a hivatalallal kapcsolatban sem küldjön a szerkesztőségünkbe.
Ön tagadja a szerkesztőségünk jelenlétét.

A baksi hirlapot minden hónapban meg kellene jelentetni… ám a barátai elintézik a folyamatos hibáit…mindig erre hivatkozott!
A hibáit nem akarom sorolni.

A fölényeskedése, beképzeltsége buktatja meg… Mindig arra hivatkozott, hogy a barátai megvédik, bármit elkövethet s az arcomba nevetett.

Tegnap – 2021, ÁPRILIS 3 -ÁN- nagyon boldoggá tett. Most döbbentem rá kik is valójában a barátai…Miért van ekkor szája..

A rendőrség, a BP Főügyészség a mai napig vizsgálja a visszaéléseit. A nem létező jegyzőkönyveket, vizsgálatokat, határozati jegyzőkönyveket…stb!

Nem értem miért avatják -áldják meg a konyhaépületét, e- személyek!? Ennek van – vannak mondanivalói- üzenetei. Rájöttem, hogy a vendégek miért is vannak itt… Köszönöm R. Búza Zsolt! Sokat segitett…

PL, Farkas Sándor Minisztehellyettes akkor is jelen volt, mikor Önnek el kellett volna számolni a csatornázási pénzekkel a FALUGYŰLÉS ELŐTT! Ez a mai napig nem történt meg. A Siker BT nyelvvizsgája, pályázatok kiirása…az utak éptése.. irhatnám ám nem teszem.

Oláh László István
a www.fecsego.eu nemzetközi hirportál főszerkesztője
Az EU, EP sajtó-média partnere

Leave a Reply 127 megnézve, 1 alkalommal mai nap |