< Böngészés > Főoldal / Deszki Közélet, dr.Benyik atya blogja, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, HITA, Közélet / Blog article: Németh Szilárd bejelentette, hogy a járvány után ismét zúdulni fognak a migránsok

| Mobile | RSS

Németh Szilárd bejelentette, hogy a járvány után ismét zúdulni fognak a migránsok

Bár Európának nincs mitől tartania, mert Magyarország déli határszakasza betonbiztos.

RÖVIDENMA, 11:28

Németh Szilárd bejelentette, hogy a járvány után ismét zúdulni fognak a migránsok
Fotó: Facebook/Németh Szilárd

A „szakemberek „egybehangzó véleménye szerint” a koronavírus okozta járványt követően a fokozódó migrációs nyomás az illegális bevándorlók tízezreit zúdítja Európára

– állította a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Hercegszántón. Németh Szilárd a határvédelmi bázis közelében, a határzárnál tartott riogatáson elmondta: tavaly csaknem 29 ezren próbálkoztak a déli határszakaszon illegálisan bejutni az Európai Unió területére!

A politikus szerint a fokozódó nyomás már most érzékelhető, hiszen az év első három hónapjában „11 ezren próbálták meg leküzdeni a magyar határt”, és csak a rendőrök és honvédek szoros együttműködésének, elhivatott munkájának, illetve a jogi és műszaki határzárnak, valamint a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet fenntartásának köszönhető, hogy ez nem sikerült.

„A DÉLI HATÁRSZAKASZ UGYANIS BETONBIZTOSAN VÉDI EURÓPÁT”

– nyugtatott meg a földrajzból felmentett fideszes, amihez érdemes térképen is felidézni a „déli határszakaszt”, amely védi Európát:

A kerítés, amely megvédi Európát a migránsáradattól.

A kerítés, amely megvédi Európát a migránsáradattól.

fecsego.eu/röviden.hu

Leave a Reply 65 megnézve, 2 alkalommal mai nap |