< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Letartóztatták a szépségkirálynőt, aki letépte utódja fejéről a koronát

| Mobile | RSS

Letartóztatták a szépségkirálynőt, aki letépte utódja fejéről a koronát

Nehezményezte, hogy az új Mrs. Srí Lanka már nem házas, így szerinte nem érdemelte meg a koronát.

2021. április 9., 10:12

Szerző: 168

Pushpika De Silvát választották meg Mrs. Sri Lankának a hétvégén, de pillanatokkal azután, hogy a fejére került a korona, a 2019-es nyertes, Caroline Jurie mikrofont ragadott, hogy elmondja, De Silva nem is nyerhetett volna, mert elvált. Majd közölte a közönséggel, hogy átadja a fejdíszt inkább a második helyezettnek. Odament De Silvához és nehezen bár, de leszedte a fejéről a koronát. Később aztán kiderült, hogy a nyertes és férje nem is vált el, csupán külön élnek, tehát De Silvát megilleti a korona. De Silva az eset után kórházba került, ugyanis megsérült a feje, amikor letépték a koronát.

Caroline Jurie-t és egy társát testi sértés miatt tartóztatták le. De Silva viszont a kórház előtt azt nyilatkozta, hogy hajlandó ejteni az ügyet az egykori szépségkirálynő ellen, ha az nyilvánosan bocsánatot kér tőle. Ezt a lehetőséget Caroline Jurie viszont visszautasította. Az első tárgyalás április 19-én lesz.

A videóban látszik, hogy a korábbi nyertes már eleve dühösen helyezte fel De Silva fejére a koronát, sőt majdnem le is bucskázik az emelvényről. 

(Kiemelt kép: Colombo Gazette Youtube)

fecsego.eu/168óra

Leave a Reply 55 megnézve, 1 alkalommal mai nap |