| Mobile | RSS

Nyilt levél/Tisztelt Legfőbb Ügyészség Felügyeleti És Vádelőkészitési Főosztály , illetve ORFK

Tisztelt Dr. Stellin Tamás s.k legfőbb ügyészségi ügyész Úr/ Dr. Oletics Zsolt r. alezredes rendőrségi tanácsos irodavezető Úr

Köszönöm a 30 napon belüli válaszadásukat.

Ezt nem várhatom el Dakos József CSCSMRFK főkapitányától! Kilencven napja nem válaszól a 13 kérdésre. Biztonság érdekében ezeket a kérdéseket elküldtem az IM.ORFK, BM- nak egyszerre.

A hivatalos szervek betartották a harmincnapos határidőt!  Dakos József egyetlenegyszer sem volt hajlandó válaszólni a közérdekű kérdéseinkre. Továbbra is várom a válaszát.Ez a habitus kimeríti a szabálysértési jogszabályokra vonatkozó előírásokat!

Ez a körhinta,, amit Dakos tábornok Úr pörget az már egy bohózat!! A mai napig nem volt vizsgálat Búza Zsolt, dr. Faragó Péter mb jegyzővel szemben! A Csongrád RK, Kisteleki RK, Szegedi RK, Szegedi Járási Ügyészség vezetője is folyamatosn megaláztak.

Meghallgatási, határozati, végzési jegyzőkönyvek,valamint szembesitési jegyzőkönyvek a mai napig nem történtek meg!

A tanuk vallomásait- jegyzőkönyveit a mai napig nem lâttam!

A közös hivatalos “vizsgálatok” a megalázásról szóltak. Nem láttam az autóbalesetem jegyzőkönyvét, sem a tanújét! Átírták – Szeged rk- a dátumok …stb

Búza Zsolt Baks polgármestere, Dr Faragó Péter mb. jegyző , valamint a képviselő testület a mai napig nem vizsgálta, a bejelentéseket, nem volt szembesités, s nem készültek jegyzőkönyvek a mai napig!

Jegyzőnek leadott vásárlóipanasz hivatalos bejegyzésemre nem indult vizsgálat! Hiába kértem a vizsgálatot! Elsimította Búza Zsolt és Dr Faragó Péter jegyző a vizsgálatot! Polgármesterjelölt voltam -a Mária telepi lakos Kovács Gábor és a fia szolgált ki a bennünket- vásároltunk a nejemmel -én áfás számlát kértem! Megfenyegettek bennünket!


Búza Zsolt és dr. Faragó Péter mb. jegyzőnek átadott panaszbejelentéseinkről nem készültek jegyzőkönyvek! [29 db] amit átadtam a CsongrádRK- nak vizsgálatra! Nem történt a rendőrség részéről vizsgálat…stb!

Nem szembesitettek. Búza Zsolttal, sem dr. Faragó Péterrel!

Az idetartozó jogszabályokat már többször leirtam…a rendőrség tehetetlen(?) A belső informátorunk jelezte *védelem* alatt áll Búza Zsolt , aki a politikus barátaival dicsekszik

Ezekről tájékoztatni fogom az Európai Parlament DR. Laura Codruta Kövesi Főügyészasszonyt.

Az erről szóló jogszabályokat már több esetben is felsoroltam a fent nevezett hivataloknak. Nem intézkedtek!

Oláh István lászló
www.fecsego.eu nemzetközi hirportál főszerkesztője, az EP, EU sajtó-médiapartnere

2021.április 13

Leave a Reply 105 megnézve, 1 alkalommal mai nap |