| Mobile | RSS

Botrány! Kiderült, hogy a Lidlből visszahívott ásványvizeket a főfideszes oligarcha gyártja

KÖZÉLETFrissítve: 2021 ápr 16.

Emberek ez a NER! Lőlő tud vizet gyártani? Nem. És? Majd megtanulja. Hupszi egy kicsit bacis lett. Se baj. Így tanulnak a NER vitézek. Te meg ne sopánkodj, majd meg gyógyulsz a bacitól.

Napi.hu számolt be róla, hogy a Lidlből visszahívott ásványvizeket a főfideszes oligarcha, Mészáros Lőrinc cége gyártja.

A visszahívott Lidl Lupilu sajátmárkás termékek az áruházlánc saját hatáskörben végzett felülvizsgálata során mutattak eltérést, baktériumot találtak benne. Bár elvileg a szakorvosi vélemények szerint EGÉSZSÉGES szervezetben jellemzően nem okoz problémát a Lidl vizsgálata során talált baktérium. De persze, ha valaki esetleg nem egészséges… szóval nem kéne, hogy benne legyen. 

Azonban mára az is kiderült, hogy ezeket az ásványvizeket a Mészáros Lőrinc által tulajdonolt Vivien víz gyártja.Tehát a Vivienvíz kft. Mészáros Lőrinc közvetett tulajdonában  van, a céget 2015-ben jegyezték be, a bicskei ásványvízgyártó infrastruktúráját vásárolták meg. Természetesen a cég rendkívül sikeres évet zárt a 2017-es beszámolója szerint, a nettó árbevétele 259 millióról 646 millió forintra, az adózott eredménye 29 millióról 264 millió forintra nőtt. A kft. saját tőkéje 703 millió forint.

Még 2017 augusztusában robbant a sajtóban a bomba, hogy a MÁV 2016-ban kötött közel 500 millió forintos szerződést két évre a Vivienvíz Kft-vel, védőital és ásványvíz szállítására.

Így többször előfordult, hogy a nagy hőségben a pályaudvarokon ezt a vizet osztogatta a MÁV az utazóknak. Arról azonban nincsen semmi információ, hogy azokkal a vizek volt-e probléma.

Emberek ez a NER! Lőlő tud vizet gyártani? Nem. És?…oszt jónapot!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

Forrás: Napi.hu

forrás: OLKT

Leave a Reply 153 megnézve, 1 alkalommal mai nap |