| Mobile | RSS

Sajtóközlemény,meghivó/Konferencia Európa jövőjéről: közös sajtótájékoztató április 19-én

Konferencia Európa jövőjéről: közös sajtótájékoztató április 19-én

Sajtóközlemény Tegnap  

logo_cofoe_24LL_vecto__HU.png
Konferencia Európa jövőjéről 

Hétfőn 13 órakor a végrehajtó testület társelnökei bemutatják az európai polgárok hozzászólásainak teret adó, új digitális platformot.

A többnyelvű digitális platformon Európa-szerte bárki közvetlenül hozzászólhat a konferenciához bármilyen témában, amelyet fontosnak ítél Európa jövője szempontjából. Itt lehet még többet megtudni a platformról.

A sajtótájékoztató résztvevői: Guy Verhofstadt (Renew, Belgium), a végrehajtó testület parlamenti társelnöke, Ana Paula Zacarias, a Tanács portugál elnökségét képviselő, uniós ügyekért felelős államtitkár, és Dubravka Šuica, az Európai Bizottság demokráciáért és demográfiáért felelős alelnöke. A sajtótájékoztatón arról beszélnek majd, hogy az innovatív platform hogyan biztosítja és segíti elő a mindenki előtt nyitott, szabad demokratikus vitát.

Időpont: 2021. április 19., 13 óra körül

Helyszín: az Európai Bizottság sajtóterme. A bizottsági akkreditációval rendelkező újságírók megkapják a távolból történő részvételhez szükséges linket. Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelenleg érvényben lévő szabályok értelmében a sajtóteremben az újságírók személyesen nem jelenthetnek meg. A Bizottság akkreditációs eljárásával és egyéb hasznos tudnivalókkal kapcsolatban itt kaphat tájékoztatást.

A sajtótájékoztató élőben követhető a parlamenti multimédia központ csatornáján és az EbS-en.

Kapcsolatok:

fecsego.eu/Európai Parlament

Leave a Reply 66 megnézve, 1 alkalommal mai nap |