| Mobile | RSS

Sajtóközlemény Európai Parlament/Ügylet az EU éghajlat-jogával: Sajtótájékoztató a Parlament vezető tárgyalóival

Sajtóközlemények Ma  

Az EU éghajlati törvényéről a Tanáccsal kötött megállapodást követően Jytte Guteland és Pascal Canfin EP-tárgyalókkal online sajtótájékoztatót tartanak április 21-én, szerdán 10.00 órakor.

A képviselők szerdán kora reggel informális megállapodást kötöttek a tagállamokkal az EU éghajlati törvényéről. A Parlament április 21-én, szerdán 10.00 órakor sajtótájékoztatót tart Jytte Guteland (S&D, Svédország) előadóval és Pascal Canfin (Renew, FR), a Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Bizottság elnökével.

A sajtótájékoztatóra az ANNA POLITKOVSKAYA SZOBÁBAN (SPAAK 0A50) kerül sor az Európai Parlamentben. A webstreaming és az EbS segítségével élőben követheted .

Az ügyletről további részleteket tartalmazó sajtóközleményt adnak ki szerdán később.

Információ a médiának

Azok az újságírók, akik kérdéseket szeretnének feltenni, az Interactio segítségével csatlakozhatnak a https://broadcaster.interactio.eu/join/66e2-hy1p-1w4u link használatával .

Az Interactiot csak iPad (a Safari böngészővel) és Mac / Windows (a Google Chrome böngészővel) támogatja.

Csatlakozáskor írja be a nevét és az Ön által képviselt adathordozót az utónév / vezetéknév mezőkbe.

A jobb hangminőség érdekében használjon fejhallgatót és mikrofont. Tolmácsolás csak videóval történő beavatkozások esetén lehetséges.

Az újságírókat, akik még soha nem használták az Interactiót, felkérjük, hogy 30 perccel a sajtótájékoztató kezdete előtt csatlakozzanak a csatlakozási teszt elvégzéséhez. Szükség esetén informatikai segítség nyújtható.

Csatlakozás után nyissa meg a csevegőablakot (a jobb felső sarokban), hogy lássa a szolgáltatási üzeneteket.

További részletekért nézze meg a távoli hangszórók csatlakoztatási irányelveit és ajánlásait .

Kapcsolatok:

fecsego.eu/Európai Parlament

Leave a Reply 93 megnézve, 2 alkalommal mai nap |