< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Négy röppentyű!

| Mobile | RSS

Négy röppentyű!

KÖZÉLETKözzétéve 2021 ápr 26.

Pár napja derült ki, hogy az Orbán-kormány stratégiai megállapodást köt a kínai Fudan Egyetemmel. Azóta módosult a helyzet: a kormány nem az egyetemmel, hanem a kommunista Kínával köt stratégiai megállapodást.

Gulyás Gergely úgy látja, hogy Magyarország modellértékű demokrácia. Ezzel feladta a leckét párttársainak, akik most törhetik a fejüket, hogy az Orbán személye körüli minisztert felüllicitálják. Állítólag Kovács Zoltán a legesélyesebb. Kövér László és Lázár János mellett.

A kormány azt ígéri, hogy azt a sok-sok pénzt, amit sikerült a ballibsi Brüsszelből kiszorítania, főleg az egészségügyre fordítja. Arra az egészségügyre, ami már most is a világ élvonalában van. És csak saját magával versenyez.

Karácsony Gergely szép szavakkal köszöntötte az április 25-én 90 éves Ferge Zsuzsát, akit Magyarország élő lelkiismeretének, a szegénység, különösen a gyermekszegénység elleni küzdelem legfontosabb alakjának nevez. Orbán kivár. Majd ha 100 éves lesz az ünnepelt.

Forrás: Hócipő

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 48 megnézve, 1 alkalommal mai nap |