| Mobile | RSS

Orbán egy nemzetközi maffiabanda tagja!

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2021 ápr 25.

Orbán Viktor – Diktatúra – Diktátor

Egy nemzetközi bűnbanda tagja Orbán Viktor!

Lehet maszatolni, meg kertelni, de ki kell mondani, hogy Orbán Viktor nem véletlenül fogadta be Magyarországra a nemzetközi körözés alatt álló, bűnöző Nikola Gruevszkit. Macedónia egykori, a börtönre ítélt kormányfőjének menedéknyújtásának ugyanaz az oka, mint annak, hogy a korrupciós bűncselekményekkel vádolt Benjamin Netanjahuval rendszeresen smúzol a magyar kormányfő. Ahogyan az sem véletlen, hogy a súlyos adócsalási ügyekkel és kiskorúakat is érintő szexbotrányokkal terhelt olasz ripacsot, Silvio Berlusconit sem véletlenül nevezi Orbán a legjobb barátjának. Orbán Viktor egy olyan – politikusokból és üzletemberekből álló – nemzetközi bűnbanda hálójának a tagja, amelynek közepén Vlagyimir Putyin a pók.

Orbán új szövetségese, az éppen Pintér Sándorral a határon haknizó, demagóg Matteo Salvini sem véletlenül pózolt az olasz (!) nemzeti parlamentben Putyint ábrázoló pólóban, ma ugyanis már egyértelmű, hogy Matteo Salvini pártjának, a Ligának az EP-kampányát Moszkva pénzelhette egy „fal” olajügyleten keresztül. Ahogyan az sem kósza hír, hogy – a lenyúlt EU-s pénzek mellett – a francia populista Marine Le Pen és pártjának, a Nemzeti Gyűlésnek nevezett formációnak a kampányára is Putyin adott pénzt. Az is egyértelmű, hogy Orbánék ma azért vétózták meg az utolsó pillanatban az Izraelt elítélő EU-s dokumentumot az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén, mert Bibi sikeresen lobbizott azért, hogy az Egyesült Államokban kegyvesztetté vált Orbánt mégiscsak fogadja még az EP-választások előtt Washingtonban az Izrael állam zsebében lévő – a Putyin által hatalomra segített populista – Donald Trump (Ugyan már bukott), de még tag. És nem utolsó sorban Kína. Ahol busás hitel és hamisított vakcinák jönnek.

A fent megnevezett emberek nem csak azért hasonlóak, mert – szinte kivétel nélkül – plasztikai sebészek által rendszeresen kezelt ráncokkal bíró kiöregedett ripacsok, nem csak azért egyivásúak, mert populista demagóg politikát képviselnek a világban, hanem az is közös bennük, hogy ugyanannak a nemzetközi bűnbandának, ugyanannak a jól behatárolható  körnek a tagjai, amely most megpróbálja átvenni Európában is az irányítást.

Bővebben a Zsurpubin olvashat itt

forrás: OLKT

Leave a Reply 142 megnézve, 1 alkalommal mai nap |