| Mobile | RSS

Bizony,bizony!!!Olvassátok figyelmesen…mi is az amit annyira ki akarnak irtatni velünk…

KÖZÉLETFrissítve: 2021 máj 2.

Megosztás

Ambrózia,Istenek eledele….ami nem mellékesen, de visszaállítja az őssejteket…PARLAGFŰ.Kérlek titeket, olvassátok, értelmezzétek és adjátok tovább! Rengeteg emberen lehet segíteni, ha a legdrágább kincset, az információt átadjuk. Ma az edzőterembe menet újra hallgattam a rádióban, amint azt ecsetelték, hogy itt a parlagfű szezon, és irtsuk, gyomláljuk, öljük, mert hogy mennyire sz*r nekünk, ha a közelünkben van. Nos rögtön az elején leszögezem, hogy nem kívülálló okoskodóként beszélek az allergiáról, mert évtizedek óta szenvedek miatta…tudom milyen, mikor az orr irritáció miatt nem tudsz menni kirándulni a pároddal, nem tudsz strandolni a barátaiddal, feszült vagy, viszket a szájpadlásod, könnyezik a szemed és taknyod nyálad egyben van. Tudom.Viszont azt is tudom, hogy idén először mi az, ami segített szinte teljesen megszüntetni ezt az elviselhetetlen állapotot.És az nem más, mint a parlagfű. Az allergiát csökkenteni tudtam a tudatos táplálkozással (spenót, avokádó stb…) de álmomban sem hittem, hogy valaha tudok futni a környező dombokon a térdig érő gazban anélkül, hogy a halálomon lennék.

Szóval parlagfű.Latin neve: Ambrosia artemisifolia. Mit is ettek az istenek a legendákban? Ambróziát…érdekes összefüggés…A parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól! Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megóvja, az adott föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek voltak megmaradni és szaporodni. Az amerikai őslakosok kincsként bántak vele…de jött a “civilizált ember” és a több ezer éves csodaszert pusztításra ítélte. De vajon miért? Mert a világ egyik legerősebb antiallergénjével van dolgunk? Mert képes az allergia mellett egy rakás betegséget megelőzni és gyógyítani? Mert ha az ember rájön, akkor csökken a gyógyszeripar (a világ egyik irányító hatalma) bazi nagy bevétele? Mert hosszabb ideig élhetnénk, és így tovább kell az államnak a járulékokat fizetni? Mindegy miért, de kitalálták a hatóságok, hogy irtsuk ki. Aki a kutya-macska szőrre allergiás (többen vannak, mint a parlagfű allergiások) az irtsa az állatokat? Ja, azokat nem kell, mert ők nem akadályozzák a betegségipar fejlődését. De a parlagfüvet irtsuk. Jó propaganda, jó agymosás. Sajnos az információ eltitkolásával el is érték, hogy az emberek 90%-a azt is csinálja, amit akarnak. TE NE TEDD! Láss, értsd meg a természetet, a tested működését! És nem kell egy tömegpusztító élelmiszer- és gyógyszeripari korszak feltételei között élnünk.

Loading Ad00:00/00:00

Szóval ne hagyd magad becsapni, ha allergiás vagy, EDD a parlagfüvet. Lehet, hogy az általad eddig megismert nézetek miatt ez hülyén hangzik, de működik. Ahogy működött 500 évvel ezelőtt is, mikor az ember még azt sem tudta mi a fene az a gyógyszer…Frissen leszedve 1-1 levelet nyugodtan meg lehet enni (jó keserű) minden nap, de bele lehet vágni salátába, vagy petrezselyem mellett krumplihoz, sült húsokhoz lehet szórni. (persze csak annyit, hogy ne legyen keserű az étel)Már lehet kapni (itt a fészbúkon is) parlagfűből készült olajat, és lekvárt is. Fogyasszátok!Az allergiás betegek 90%-a pár nap után észreveszi a változást. Milyen érdekes, igaz? Én átéltem, megtapasztaltam. 2 nap után, mintha elvágták volna az allergiámat.Ezen kívül iszonyatosan megnöveli az állóképességet, ismerek sportolókat, akik folyamatosan fogyasztják, és az eredményeik alátámasztják az ambrózia jótékony hatását.Kérlek, ha elolvastad oszd meg ismerőseiddel, hátha meg tudjuk védeni a növényt. Mielőtt valamit elítélsz, ismerd meg.Olvass róla többet, és add tovább a tudást!

Forrás: Dr. Várhegyi László (természetgyógyász fitoterapeuta)

forrás: OLKT

Leave a Reply 112 megnézve, 1 alkalommal mai nap |