| Mobile | RSS

Nagy bejelentésre készül az RTL Klub


Nagy bejelentésre készül az RTL Klub

Az RTL Klub is növeli a tempót, jönnek az új műsorok, amik közül a Konyhafőnök már a következő héten elindul. A Konyhafőnök új évadát hétfőtől kezdik el vetíteni a csatornán, mely minden hétköznap remek szórakozást ígér.

Természetesen az X-Faktor is el fog indulni a 2021-es évadával, ami a jubileumi 10. lesz. Rengetegen várják már a zenei tehetségkutató legújabb évadát, mely minden bizonnyal sok vicces és komoly pillanatot fog tartalmazni.

A meghallgatások már javában zajlanak, tehát egyelőre várnunk kell az új adásrészekkel, de rövidesen azt is megtudhatjuk, hogy mikor indul az X-Faktor 10. Legutóbb Sárospatak, Pécs, Mosonmagyaróvár, Szeged és Debrecen adott otthont ezeknek a meghallgatásoknak.

Rácz Jenő képe sokat elárul: „Földi életünk legjobb reggelijében vettünk részt”

Az X-Faktor hivatalos Instagram oldalán vasárnap délután közöltek újabb információkat. „2 nap múlva bejelentés, készüljetek!” – írták a sejtelmes posztban, ami valószínűleg nem egy bejelentést tartogat.

Jó esély lehet arra, hogy bejelentik a mentorokat, a műsorvezetőt, illetve a kezdési időpontot. Tehát érdemes lesz figyelni az eseményeket kedden, mert több mindenről is lehullhat a várva várt lepel. Mi itt leszünk Veletek, szóval készüljetek, jön az X-Faktor új évada!

fecsego.eu/LINER.HU

Leave a Reply 70 megnézve, 1 alkalommal mai nap |