| Mobile | RSS

Emlékhelyet kapott Szájer József Brüsszelben

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2021 máj 4.

Szájer József, volt Európai Parlamenti képviselő.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb politikai botrányáról nem csak Magyarországon, hanem a brüsszeli ereszmászás helyszínén is megemlékeznek.

Szájer József tavaly novemberi botránya egyszerre volt szórakoztató és elkeserítő. Olyannyira, hogy már-már az európai popkultúra részévé vált.

Tavaly télen Szájer József, a Fidesz egyik alapító tagja lemondott európai parlamenti tisztségéről. Később kiderült, hogy Brüsszelben egy illegális szexorgián vett részt, amit a belga rendőrök oszlottak fel, Szájert pedig menekülés közben fogták el. A legnagyobb port az kavarta, hogy Szájer a meleg orgia helyszínéről az ereszcsatornán lemászva próbált menekülni.

Az egész ügy vígjátékba illene, ha nem lenne ennyire elkeserítő. A Fidesz ugyanis már több mint tíz éve a melegek jogainak csorbításán dolgozik. Az a Fidesz, amelynek egyik legfontosabb alakja volt a meleg orgián lebukott Szájer József.

Ennek az ügynek állítottak emléket Brüsszelben a hírhedt orgia helyszínén. A Studiolum Facebook-oldal tette közzé a fotókat, amelyeken látható egy meztelen Szájert ábrázoló matrica, ahogy épp az ominózus ereszcsatornán mászik le. A felette lévő erkélyen pedig szivárványszínű alapra az van írva „Celebrate diversity!” azaz „Ünnepeld a sokszínűséget!”.

Forrás: Facebook

forrás:OLKT

Leave a Reply 37 megnézve, 1 alkalommal mai nap |