< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Irodalom, Közélet, Kultúra, White House / Blog article: Agymosás az iskolák előtt: abortuszellenes busz járta az országo

| Mobile | RSS

Agymosás az iskolák előtt: abortuszellenes busz járta az országo

KÖZÉLETFrissítve: 2021 máj 6.

Több ezer magyar diákhoz jutott el egy nemzetközi missziós szervezet tulajdonában lévő busz, amely felkavaró videót vetít a gyerekeknek az abortuszról – írja a Magyar Narancs

A szervezők állítják, ők a prevencióért dolgoznak, azonban nem mindenhol örülnek ennek, vannak olyan iskolák, amelyek nem engedték be a programot.

Ízelítő a cikkből:

“A program során egy szűk buszba ültetik be a gyerekeket, ahol a vetítések miatt félhomály van. Még mielőtt bárki bármit mondana nekik, kéretlenül is szembesülnek a művi terhesség-megszakítás lépéseivel: rajzos ábrákon látható például, hogyan kaparják ki a maradék testrészeket a méhből. Az előadás alatt három 4 perces videót látnak a gyerekek.”

A videó még úgy is megrázó, hogy rajzolt módon mutatja az abortusz fázisait – a be­avatkozáshoz szükséges eszközöket pedig nem animálva, hanem valóságos formájukban láthatjuk. A gyerekek hosszú másodpercekig nézhetik, ahogy a szinte újszülötthöz hasonlító magzat békésen ring az anyaméhben, majd a vákuumcső hirtelen letépi a fejét, később az összes többi testrészét darabokra szakítja és kiszívja; utána jön a maradék testrészek kikaparása.

„Szinte semmilyen elvárásnak nem felelt meg, amit alkalmazni lehet pszichológiailag gyerekeknél. A program nem megfelelő 14 év alatti gyerekeknek, az előadók pedig mellőztek minden olyan eszközt, amelyet ideális esetben használni kell egy szexuálisnevelés-órán”

– mondja ezt már egy általános iskolában dolgozó, neve elhallgatását kérő szexuálpszichológiai szakpszichológus.

forrás. Magyar Narancs

forrás: OLKT

Leave a Reply 84 megnézve, 1 alkalommal mai nap |