| Mobile | RSS

Ismét belelökte a mentősöket a gödörbe a Fidesz-KDNP

EGÉSZSÉGÜGYKÖZÉLETKözzétéve 2021 máj 10.

Koronavírusgyanús esethez riasztott mentőautó Budakalászon./Kép. MTI

Május 10-e a mentők napja. Ennek alkalmából megnéztük, mit is kaptak Orbántól, Káslertől és a káoszkormánytól a mentősök, adta hírül az ezalenyeg.hu

A május 10-i mentők napja alkalmából a Fidesz Facebook-oldala is köszönetet nyilvánított a mentődolgozóknak. Ez pedig a fideszes pofátlanság és kétszínűség mintapéldája.

Nem csak évente egyszer egy poszt erejéig kéne hálásnak lenni!

Nyilvánvaló, hogy Orbán Viktor, Kásler Miklós embertelenségi miniszterrel az élen egyáltalán nem foglalkozik a mentősökkel sem. Mint, ahogy senkivel az egészségügyben. A felcsúti miniszterelnök inkább csak saját fideszes haverjainak, rokonainak és csicskáinak gazdagodásával foglalkozik még egy világjárvány idején is.

Pedig, ha valamikor, akkor a koronavírus-járvány alatt tényleg éjt nappallá téve végezték elhivatott, emberfeletti munkájukat a mentősök.

Cserébe pedig semmiféle megbecsülést nem kaptak. Nemrég írtunk arról, hogy mekkora káoszt okoztak Budapesten és Pest megyében Orbánék. A mentők összevissza bolyongtak a betegekkel az egész megyében, mert csak menet közben derül ki, hova vihetik őket. Tavaly év végén pedig arról cikkeztünk, mennyire leterhelt a mentőszolgálat. Olyannyira, hogy már a kiemelt esetekhez is csak komoly szervezéssel tudnak időben autót küldeni. Persze a Fidesz elbaltázott tesztelési stratégiája is a mentősökön csattant. Sőt, olyan mentőállomás is volt, ahol majdnem mindenki elkapta a koronavírust.

Hogy mi a bűnük az egészségügyi dolgozóknak? Az, hogy valóban a magyar emberek szolgálatának szentelik életüket, ahelyett, hogy Orbán Viktornak strómankodnának és az adófizetőkön élősködnének.

Az ellenzéki erők példát mutatnak a fideszeseknek.

Orbán káoszkormányával ellentétben a demokratikus pártok valóban megbecsülnék a mentősöket. Szabó Tímea például nemrég azt kezdeményezte, hogy minden mentődolgozó kapjon egyszeri, 500 ezer forintos rendkívüli támogatást. Azonban a szánalmas Fidesz-csicskák leszavazták a pozitív ötletet. Szűcs Lajos fideszes képviselő ráadásul értelmetlennek nevezte a javaslatot.

Na ennyit arról, mennyire gondolja komolyan a Fidesz a mentősök megbecsülését.

fecsego.eu/olkt

Leave a Reply 51 megnézve, 1 alkalommal mai nap |