| Mobile | RSS

A GFE egyik legkiválóbb volt hallgatójának Oláh László Istvánnak

Kedves JÓ Barátom…, LÁSZLÓ!
ÖN  HARAGSZIK??? Miért nem jelentkezett már hamarabb !Ma azért humorizáltam…,mert úgy megörültem,hogy végre FELHIVTÁL !KÖSZÖNÖM !IDE IROM A TAKÁCS   ATYA    E-MAIL (2 db) CIMÉT :takatsi@libero.it 

takats.i@freemail.hu    Telefonszámot egyenlőre nem találtam…,de keresem !Adósod maradtam a PETRÓCZI  TANÁRNŐ telefonszámával !MOST  ADOM :     06 20 267 16 56ÚJ  HIR:Dr. Horváth Gábor Prof. Úr konferenciánelőadást tart az Ópusztaszeri Emlékparkban az Anonimus könyvéről !Ott a helyed LACIKÁM !!! 

LÁSZLÓ…, úgy érzem,hogy Önnek még sok mondanivalója van a világnak !Ilyen Békét és Hitet sugárzó Emberekre van szükség mint ÖN…,de sajnos egyre kevesebben vannak ! Amikor úgy felgyorsul a  viág,hogy nincs időnk egymásra !Amikor hagyjuk,hogy magával sodorjon bennünket a világ…,embertelen életet kezdünk el élni !Bárcsak utat találnánk mindannyian egymáshoz,
hogy, egymást elfogadó közösséggé váljunk !
Mécs László szavaival szólva:Egyszerűek legyünk mint az országút,
hogy mindenkihez elmehessünk,
jók legyünk mint a levegő,
hogy mindenkit megölelhessünk,
édesek legyünk mint a kenyér,
hogy mindenkit etethessünk,
vidámak legyünk mint a bor,
hogy mindenkit megnevettessünk.
Vannak emberek,akik a JÓRA, a SZÉPRE az IGAZSÁGRA vannak teremtve…,akik FÉNYT , ERŐT,sugároznak a felebarátaikra…,akik ÉPITENEK, BÁTORITANAK  minket,ilyen EMBER ŐN Drága JÓ Barátom LÁSZLÓ !Szeretettel kivánom hogy a következő áldó szavak legyenek Önnel mindig :
“Isten adjon neked az ég harmatából és a föld kövérségéből búzát és bort bőségben.! – Népek szolgáljanak neked és nemzetek hódoljanak előtted. Légy ura testvéreidnek, s hajoljanak meg előtted anyád fiai. – Legyen átkozott, aki átkoz, és áldott, aki áld téged.” (TER 27. 28,29)

szerző Szabó Lajos volt csoporttársad

Leave a Reply 134 megnézve, 3 alkalommal mai nap |