| Mobile | RSS

Baksi Búza Zsolt faluvezető hiányosságai, avagy a nagyképűsége lógott…

Baksi Búza Zsolt faluvezető hiányosságai

Meglepődtem, – több hónapja nem láttam a faluvezetőt aki nem hiányzott- hogy bent volt Búza Zsolt a hivatalban. Hurrá itt van Búza Zsolt.- mondaná Hofi Géza. Ám mi ebben az öröm…A pénteki napokon hiányos a létszám… Természetesen durván elutasitóan lekezelt egy EU állampolgárt! Megteheti, hisz olyan barátai vannak, akikkel fényképezget, s ezzel dicsekszik. A Szeivépügy neki egy falatka, a baráti mindenütt ott vannak!
Na ezt jól leirtam. Hallod haver már megint Hofi barátom jön képbe. A barátok ilyen esetekben nem mindig maradnak mellette. Előbb-utóbb ezek az emberek is elmulnak mint a hét egyes napjai.
Próbálkozott a mondatok világában felejtett szavakkal. Nem ment neki!Az iskolai átlaga elégséges! Fölényes és beképzelt volt egy állampolgárral szemben. Hadakozott önmagával, hogy keresem fel a fészt ott mindent megtalál.
Szembeszállt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr járványügyi határozataival. Játszani akarta az agyát , -ám nem találta. Magamban;- hallod haver megint ossza az észt. – majd fényképeztet….(! Azt kérdezed hány alkalmazott volt bent…láttad e Kisteleken kávézni, lángost enni… Hallod haver mindenre fényderül.

Felhivtam több polgármesteri hivatalt és segitséget kértem! Érdekes nem fölényeskedtek, nem játszották magukat, inkább kedvesen megkérdezték miben segithetek.

  • Kérdeztem hogy péntekekenként is fogadjék az állampolgárokat s segitenek az ügyes-bajos dolgaikban
  • Ez természetes, hisz ez munkannap!
  • Ismerek egy olyan falusi önkormányzatot, ahol elzavarják az állampolgárokat, illetve fölényeskednek, valamint arra hivatkoznak, hogy csak kizárólag szerdai napokon léphetbe a paraszt intézedni.
  • Na még ilyet én nem hallottam.
  • A miniszterelnök Úr is lazitott a járvány szabályain – kiválóan tette- engedélyezte a vásárlásokat, az éttermek nyitását, a szinházak, a mozik, büfék nyitvatartását. Búza Zsolt döbrögi szindrómával lekezelt és parancsba adta: – szerdán jöhet és rám csapta az ajtót.
  • Jaj hallottunk már erről a Búzáról. Reméljük nem sokáig lesz már. Többen is panaszkodnak nemcsak a hivatalokban hanem a kormányhivatalban is.

Iktatóval szerettem volna átvetetni a levelet, hisz minden esetben ezek a bejelentések elvesztek és nem voltak vizsgálatok. A RENDŐRSÉG HALLOD HAVER meghuzta magát…

Ott is sorozatosan váltják le a főkapitányokat. Most “érdemei” mellett nyugdijazták Dakos főkapitányt. Majd erről később irok.
Figyelemmel kisérte;- az ORFK, valamint Dr. Polt Péter Főügyész Úr, illetve a Belügyminiszter Úr, A CSCSMFÜ, a Szegedi Járási Ügyészség is. Eljárást nem kezdeményeztek KistelekRK, SzegedRK, CsongrádRK sem! Képzeljétek el még a mai napig nem volt határozat….sem jegyzőkönyvek nem készültek,vizsgálati jegyzőkönyvek, sem határozati jegyzőkönyvek ! Na azért?! Az új CSCSMRFK főkapitánya hogyan fog megbirkózni ezekkel a hintásokkal… Hallod haver nem sajnálom az új Főkapitányt, ha sokáig szeretne maradni a fotelbe cserélje ki vadiújra és egyesével hivassa be a kapitányokat, osztályvezetőket és annak helyetteseit…stb! Ha behivna akkor sok mindenről tudnám tájékoztatni és támogatnám.

Azon gondolkodtam ,hogy miért hozta fel Búza Zsolt a Szeviép ügyet! Rájöttem…. ez nem semmi. Hogyan lehetet megbizni…

folytatjuk

Leave a Reply 249 megnézve, 1 alkalommal mai nap |