< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet, Szerelem / Blog article: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a földi mennyország megtestesítői drMáriás új festményén

| Mobile | RSS

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a földi mennyország megtestesítői drMáriás új festményén

A szépség és boldogság Ádám és Évája, magángéppel, jachttal a háttérben. A képet a Facebookon mutatta be a művész.

2021. május 16., 10:49

Szerző: 168

Megihlette a műsorvezető Várkonyi Andrea, és mindenki Mészáros Lőrincének románca drMáriás képzőművészt, aki a Facebookon mutatta be festményét az álompárról “Az új magyar királyi dinasztia megszületése – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság Ádámja és Évája, a földi mennyország megtestesítői” címmel.

Az akril kép paradicsomi körülmények között, békegalambbal, plüssmacival és jachttal ábrázolja a párt. Az alkotó így írta le a művet:”Lőrinc almaágat tart a kezében, melyet leskelődésünk miatt férfiassága eltakarására használ, ugyanakkor azon csüng kecses almája, melyet lehengőrlen vonzó mosolya kíséretében Andreája felé nyújt reménykedve. Ámbátor Andrea szépségistennő miközben angyali mosollyal néz vissza szeretett szíve választottjára furcsa mód egy másik almát fog a kezében.Vajon melyikbe harap? S harap-e egyáltalán? Megbukik-é az ember, avagy marad örökre a Paradicsomban?Ezt válaszoljátok meg testvéreim!” Várkonyi pár hete erősítette meg, hogy valóban egy párt alkot a felcsúti milliárdossal. A pár az esküvő után egy Széchenyi-hegyi luxusvillába tervez beköltözni, ami azóta kisebb turistalátványossággá vált. A Blikk nemrég arról számolt be egy, a párt ismerő informátorra hivatkozva, hogy Mészáros az utóbbi időben lefogyott és divatosabban öltözködik párja kedvéért.

Kiemelt kép: drMáriás/Facebook

fecsego.eu/168óra

Leave a Reply 521 megnézve, 1 alkalommal mai nap |