| Mobile | RSS

Figyelem Dr. Polt Péter főügyész Úr, Laura Codruta Kövesi EU Főügyész asszony/A baksi Búza Zsolt kényszerhelyzetben, nem érti önmagát

Hallod haver képzeld el Búza válogat az állampolgárok között. Ez bemehet, ez meg menjen a p—ába. Sajnálom, mivel azt hiszi, hogy szinházban van, s Ő a jegyszedő!  Már a “barátainak” is kezd terhes lenni a magatartása. Többen felfigyeltek…
Képzeld el a polgármeteri hivatalba nem lehet bemenni, ott áll az ajtóban Búza és vigyorog. 

 • Hétfőn azért nem lehet bemenni intézni az állampolgárnak az ügyeit mert nincs fogadás meg egyébként is.
  – Kedden nem dolgoznak,
  – szerdán hol volt hol nem volt,
  – csütörtökön nem dolgoznak,
  – pénteken nem lehet bemenni az állampolgároknak.
  Figyusz haver a pénteki nap- belső info-  az szabadnap. Csak ügyelet van. 

A levelek átadását – IKT számmal- sem engedélyezi a beteges Búza Zsolt. A Baksi postást is gátolja vagy csak  a www.fecsego.eu nemzetközi hirportált az EP, EU sajtó-média partnerét zárja ki. 
Figyuszólj megteheti,mivel állandóan azt szajkozza neki barátai vannak,és ha nem hiszem el, akkor nézzem meg a ritkán megjelennő “újságját,” ott láthatók a barátai. Engem nem érdekelnek a wc, a konyha, a kályhacső…stb felszentelése. 
Véleményem szerint ez szégyenthoz a  Miniszterelnök Úrra is közvetetten.  

Hallod  még ezzel is dicsekszik, – belső infó- hogy nem jár be dolgozni. A képviselő- testület ellenőrzi a tárgyalásait,(?) melyik képviselő vesz részt a tárgyaláson, Ki irta , irja alá a képviselők közűl Búza tárgyalási jegyzőkönyveit, ki ellenőrizte az átadott csatornázást, az útépitéssel kapcsolatos teendőket…stb.

A képviselő- testület ellenőrzi- e a mb jegyző munkáját,?- van- e mersze ellenőrizni, illetve felelőségre- kérdőre fogni….

A jegyzőnek átadott  – IKT számmal- levelek, bejelentések vizsgálata, annak ellenőrzése elkezdődött-e!
A határidő  betartására 12 nap van még hátra. 

Baks a patkányok, az egerek, a koborkutyák a férgek életerületévé vált. A beszakadt árkot Búza és a képviselő- testület 11 éve nem engedélyezi a karbantartását. 

Baks az várja mikor lesznek balesetek és ki fogja vállalni a felelőséget.

A kormányhivatalnak közbe kellene lépnie teljeses pártatlanul…

A püspök Úr elfelejtette a szeretet, és az Isteni megbocsátás  örömeit. Püspök Úr nem lehet Ön gonosz, rosszindulatú…Féltjük Önt a tanitványai, hogy  megalázza önmagát Bakson. 

Máté 23:5-27
“Jaj nektek, irástudók és farizeusok, képmutatók!Mert megadjátok a tizedet a mentából, a kaporból és a köményből . de figyelmen kivül hagyjátok a Törvény súlyosabb dolgait, mégpedig az igazságot, az irgalmasságot és a hűséget. Ezeket kellett volna  cselekedni, és amazokat sem figyelmen kivül hagyni.”       

-oli-                     

Leave a Reply 102 megnézve, 1 alkalommal mai nap |