| Mobile | RSS

Biden arra készül, hogy Ukrajnát „szőröstől-bőröstől” odaadja Oroszországnak

2021. JÚNIUS 06. – 21:11  98MÁSOLÁS

Joe Biden kész azért feláldozni Ukrajnát, hogy Oroszország cserében ne támogassa Kínát Tajvan elfoglalásában. Ezt Jurij Kot, az „A jövő országa: a Közösségi Diplomácia Kialakítása Egyesületének” elnöke jelentette ki – írja a NewsFront a NewsUA portált idézve.

Korábban Viktor Muzsenkó, az ukrán hadsereg volt vezérkari főnöke megjósolta Kijevnek, hogy el fogja veszíteni a kijáratot nemcsak az Azovi, de még a Fekete-tengerre is.

„Oroszország, kétség kívül, a maga számára lezártnak tekinti az Azovi-tenger kérdését. A Krím, mint afféle mozdíthatatlan repülőgép anyahajó, lezárja a Fekete-tengeri medencét is. És amint Ukrajna délkeleti része úgy dönt, hogy útjaik Ukrajnával elváltak, akkor, csakugyan, minden stratégiailag fontos helyet ebben a térségben az oroszok vesznek birtokukba. Az amerikaiakat, a NATO-val együtt automatikusan kiszorítják ebből a térségből, és csupán a nagy messzeségben járhatnak majd – az általuk még mindig megszállt Bulgária, vagy partnerük, Törökország partjainál. Noha ez utóbbi nagyon is tisztában van mindazokkal a kockázatokkal, amivel ez jár majd” – kommentálta Jurij Kot az ukrán tábornok által mondottakat.

A politikus szavaiból kiderül:

„elviekben Ukrajna már nincs”.

„Mi most önökkel egy valamiféle fantom államot vitatunk, aminek neve: «Ukrajna». Az emberek azonban, akik ott élnek, el akarnak menni onnan! És ez a közhangulat, nem csak az ország keleti részén. Nyugaton az emberek alvás közben álmokat látnak – arról, hogy azok a területek, ahol élnek, a lengyeleké, illetve a magyaroké lesznek! Ezek az emberek már el vannak látva mind, útlevelekkel. Ukrajna szemlátomást mállik széjjel, és ezt mindenki látja!” – mondta Kot. Aki hangsúlyozta: Ukrajnában rettegve várják a pillanatot, amint Washington sorsukra hagyja őket.

 „Nagyon sok ukrán politikus, bizalmas folyosói beszélgetések során arról beszél, hogy az USA szőröstől-bőröstől odaadja Kijevet Moszkvának. Cserében azért, hogy az oroszok ne támogassák Kína küszöbönálló expanzióját Tajvan irányában. Mindezek tudatában, a legfelsőbb szintű politikusok a közelgő valamiféle árulás tudatában élnek, aminek számukra rossz vége lesz” – összegezte a szakértő.

fecsego.eu/vadhajtások.hu

Leave a Reply 91 megnézve, 1 alkalommal mai nap |