| Mobile | RSS

Felháboritó a baksi zöldséges magatartása/ CSCSMKH Fogyasztóvédelem Osztálya valamint NÉBIH figyelem

Nem elöszőr tapasztaljuk, – baksiak- hogy a falu egyetlen zöldségárusánál – akik kihasználják a helyi lehetőségeiket, ez tisztességtelen magatartást, haszonszerzés (!)- hogy romlott , hűtőben tárolt karfiolok, karalábok…stb büdös szaga terjeng.
Ezek az anomáliák fertőzöttek, emberi fogyasztásra egészségre alkalmatlan. NÉBI figyelem!
A nejemet már nem elöszőr csapják be. A mai napon rothadt karfiolt adtak el. A karaláb levelei elsárgultak és büdüs volt.

Ez sajnos a polgármesteri hivatal problémája, hisz nincs szakember – fogyasztóivédelmi felügyelő- e területen. Az önkormányzatnál nem lehet intézkedni, mert nincs szakképzett előadó. A piacfelügyelőnek sincs szakképzettsége sem szakmai felkészültsége, sem tapasztalata! A piacon a közszereplőknek van engedélye, nyugtája, számlája. Kecskemétiné képviselő asszonynak nincs tudása e -területen.

Javasolnám Búza Zsolt polgármesternek, hogy küldje el egy szakmai – 2 éves- tanfolyamra Kecskemétiné képviselő asszonyt. A képességei kivánalmakat hagy maga után. Vagy egy szakembert fel kellene venni a hivatalba, aki kidolgozná a programot!

Nagyon szivesen segitenék a tanfolyam megszervezésében, és annak levezetésében. /hiszt ezen a területen is tanitottam!
Nem engedhetjük meg, hogy egyes haszonszerzők lejárassák baksot és annak tisztességes nyugdijasait. Kecskemétiné nem alkalmas e -területen. Már nem elöszőr irom le! Ő már többször bizonyitotta a hozzá nem értését.

A Fogyasztóvédelem – CSCSMKH- szakembereinek folyamatosan kellene ellnőrizni a baksi piacot és a közszereplők magatartását, valamint az emberek egészségének védelmét! Már nem az első eset lenne a visszaélések világában bakson.

A zöldségesnél vásárolt karfiolt, karalábot ki kellett dobni a kukába. Nem az első eset! Egy teljes szakmai felülvizsgálatot kell elrendelni a tulajdonosoknál! – valamint a baksi zöldséges üzleténél!

Oláh László István
a fecsego nemzetközi hirportál az EU, EP média- sajtó partnere

ui: Javaslom a zöldségeseknek… az igazi kereskedők- három évig tanulták s gyakorolták a szakmai felkészültséget- napi szinten mennek a nagybanpiacra… tudják miért?

Leave a Reply 162 megnézve, 1 alkalommal mai nap |