| Mobile | RSS

Milliárdokat kap Orbán volt ügyvédje

OLKT.net

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2021 jún 7.

Dr. Bajkai István erzsébetvárosi fideszes alpolgármester és Orbán Ráhel ügyvédje./Kép. napi.hu

Orbánéknak aranyat érnek a csókos ügyvédek. Milliárdokat tolnak nekik. A luxusélethez kell a jogi védelem. Ki nem érti?

A leggazdagabb magyar család és fényes udvartartása meg akarja tartani mesés vagyonát és a Rolexeket, Mercedes G terepjárókat, magánrepülőket, amíg világ a világ.

Bajkai István a Fidesz alapító tagja, országgyűlési képviselő. Orbán Viktor, Orbán Ráhel és Tiborcz István ügyvédje. Irodája sokmilliárdos tanácsadói megbízásokat nyert el a Miniszterelnökségen az uniós közbeszerzések minőségellenőrzésére.

Orbán ügyvédje

Hatalmas tendert nyert nemrég. 533 millió forint üti a markát. De Bajkainak ez nem elég. Élvezni akarja milliós képviselői bérét és hatalmát. Sőt, majdnem ugyanennyit kap az Állatorvostudományi Egyetem kuratóriumi tagjaként is.

Disznóság, hogy mindenbe beleüti az orrát ez a ravasz törvényfacsaró. Cserében élheti a luxusfideszesek életét, és valamit csak félre tehet az Orbán-klánnak, ha így kitömik.Az “aprót” se veti meg. 9 millió forintot kapott balatonfüredi ingatlanfejlesztésre Orbán Ráheltől. Ez a csicska olyan sokat hajolgatott az elé szórt milliókért, hogy a káoszkormány nélkül önálló életre nem is lehet képes.

Orbán 5500 orvost és egészségügyben nélkülözhetetlen szakembert üldözött el a járvány legkeményebb heteiben. Aztán kirúgta a Honvédség két legmagasabb rangú vezetőjét, mert párthű hadsereget akar. Annyira tart a választási vereségtől. Jól látszik, hogy a családja vagyonát védő ügyvédeket többre becsüli!

Józan ésszel, becsülettel olcsóbban is lehet

Péteffy Attila egyik első lépése volt Pécs polgármesterként, hogy átvilágították az önkormányzat működését.Kiderült , hogy a luxusfideszes városvezetés 1,3 milliárd forintot fizetett ki ügyvédi megbízásokra. Az új önkormányzat ötven százalékkal kevesebb pénzt költ erre, mint az előző városvezetés.

Nemcsak átláthatóbb, de olcsóbb is lett az önkormányzat.

Évente 500 millió forintot spórol meg a józsefvárosi önkormányzat azzal, hogy sorra szüntetik meg a Fidesz fölösleges, pénzszóró intézkedéseit és szerződéseit. Pikó András most közösségi oldalán mutatta be, hogyan:A felesleges státuszok, ügyvédi szerződések megszüntetésével és a PR-költések lefaragásával évi 160 millió forinttal csökkentettük a kiadásainkat.

A fideszes ferencvárosi hivatalnak 24 ügyvédi irodával volt szerződése, melyeknek teljesítés nélkül fizettek ki milliókat havonta. Az őket váltó új városvezetésnek mindössze egy hónap alatt 150 milliós megtakarítást sikerült elérnie a felesleges szerződések felbontásával.

2022 az ügyvédváltás éve is lehet, amikor Orbánékkal együtt elzavarjuk ezt az élősködő csürhét.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 112 megnézve, 1 alkalommal mai nap |