| Mobile | RSS

Egyre több jel utal arra, hogy Magyarországon polgárháború kezd kialakulni!

KÖZÉLETFrissítve: 2021 jún 13.

Most már naponta fenyegetnek meg a Fideszesek!

Nehezen viselik, hogy van aki kimondja, hogy Fidesz tolvajok gyülekezete, akik ostoba közhelyeket hazudozva lopják el az európai adófizetők és a mi pénzünket is!

Stadionok épülnek, miközben összeomlik az oktatás és az egészségügy. Migránsokkal riogatják a magyarokat, miközben diktátoroknak és terroristáknak adunk letelepedési jogot. Azt mondják erősödik a gazdaság, mégis nő az államadósság, emelkednek az élelmiszerek árai. Elüldöztek egymillió embert, de választási célzattal százezernyi külföldinek adnak nyugdíjat, segítséget, és állampolgárságot. Nyugattól kérnek támogatást, de keletiről hívnak be kémeket, bankokat.

A NATO tagjai vagyunk, de percekre állunk az orosz haderő magyarországi megjelenésétől. Magyarország ellenséget lát mindenhol a békés Európában és fegyverkezésről álmodozik. Ráadást Magyarország fele a Fidesz holdudvarának a nevén van már. A Balaton, Tokaj, erdők, termőföldek, vállalatok és városok sokasága mára hűbéri birtokká változott.

Képmutatás minden nap, minden óra, minden perc!

Ezernyi ponton vérzik a Fidesz kommunikációja, de a híveket ez nem érdekli! Az a választási szoftver ami “remekül” működött a 2018-as választásokon, most hirtelen folyamatosan rossz és működésképtelen.

Egyre gyakrabban érzem, hogy a Fidesz által fanatizáltak egy nap erőszakossá fognak válni, mert a pártjuk megadja ezt a jogot számukra. Manapság aki nem hisz a Fidesz csodáiban, és látja, érzi a gazdaság szét-rablását, illetve meg meri mutatni a közelgő katasztrofális gazdasági összeomlás jeleit, azt a Fidesz által fanatizált hívek el akarják pusztítani.

Félek a Fidesz utolsó esélyként véres polgárháború fog kirobbantani ellenünk, józanok ellen! És félek mi nem fogjuk magunkat hagyni marhavagonba zárni, elkülöníteni, megfélemlíteni!

Gyakran kapok ilyen üzenetet! Gyakran szólnak, hogy a magamfajta majd büntetőtáborban, akasztófán, tömegsírban végzi, ha továbbra is kimondom, hogy ami ma Magyarországon folyik az egy nemzet jövőjének az elrablása.

Kimondom!

Készülj az erőszakra!

A Fidesz fasiszta eszméi már a felszínre kerültek! Bármikor fegyvert foghatnak a józan ész, a valóság ellen, védve Orbán és a Fidesz vezetőinek összeharácsolt vagyonát.
Mindenkit kérek, hogy kerülje az erőszakot, törekedjen a békés megoldásra, de készüljön, hogy meg tudja védeni a családját, ha egy éjjel rárúgják az ajtót!

szerző. Juhász Zoli – Shepherd

forrás:OLKT

Leave a Reply 84 megnézve, 1 alkalommal mai nap |