< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, Deszki Közélet, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Ma küldtem e- mailt Dr.Juhász Tünde, CSCSMKH kormánybiztosa, Dr.Bangha Ágnes Törvényességi Főosztályvezetőasszony Dr.Berecky Katalin Hatósági Főosztály vezetőjének! A baksi Búza Zsolt és Dr. Faragó Péter mb jegyző visszaéléseikről

| Mobile | RSS

Ma küldtem e- mailt Dr.Juhász Tünde, CSCSMKH kormánybiztosa, Dr.Bangha Ágnes Törvényességi Főosztályvezetőasszony Dr.Berecky Katalin Hatósági Főosztály vezetőjének! A baksi Búza Zsolt és Dr. Faragó Péter mb jegyző visszaéléseikről

Ma küldtem e- mailt Dr.Juhász Tünde, CSCSMKH kormánybiztosa, Dr.Bangha Ágnes Törvényességi Főosztályvezető asszony Dr.Berecky Katalin Hatósági Főosztály vezetőjének! A baksi Búza Zsolt és Dr. Faragó Péter mb jegyző visszaéléseikről

A baksi hivatalnak 14 db levelet – birtokháboritás,…stb – IKT sorszámmal ellátva személyesen adtam át, aláirattam, lepecsételtettem, dátumoztattam… ezek az emberek akalmatlanok a politiki porondon…Ám akinek barátai vannak képviselő, kormánybiztos, püspök (?)

A mai napig nem jött vâlasz! Nem készültek jegyzőkönyvek, sem vizsgálat, sem határozati!
Nem bízom a baksiakban, nem bízom a képviselő testületben! Sem annak alkalmazottaiban. 11 éve Búza nem engedélyezi a beomlott, beszakadt árok karbantartását!!

Kétségeim vannak a CSCSMKH – van is! Pl.töbször kerestem telefonon , dr. Bangha Ágnest, aki letagattatta magát! Juhâsz Tündér is többször próbáltam elérni ám nem ment!

Azért érdekes, mert a rendőrség sem vizsgálta ott sem készültek jegyzőkönyvek! Az anyagi károm 1.2 millió Ft – ba került… annyit értem el, hogy a dacos Dakos főkapitányt nyugdijazták…ez még nincs elfelejtve

Dr. Polt Pétert is tájékoztattam ezekről a visszaélésekről! Elrendelte a vizsgálatot…ám nem történt semmi! Nem vették figyelembe dr. Polt Péter Főügyész urat!- aki többször is kötelezte a vizsgálatok elvégzését a Szegedi Járási Ügyészséggel szemben! Ki töri fel a diót.

Úgy gondoltam – előtte megbeszéltem-továbbitom dr.Laura Codruta Kövesi Főügyészasszonynak valamint az 55 db bizonyitékokat.

Többen jelezték, hogy irjam meg könyvben…Megköszöntem a figyelmeztetést – ám már
megirtam s nem magyar kiadónál van.

Arról is tájékoztatom, – a persona non grate – melyik évtől s melyik főkapitánytól indult el – aki maximálisan visszaélt a beosztásával és annak hatalmával. Az CSMRFK Ellenőrzési Osztály, sem a SzegediRK , sem a KistelekiRk, sem CsongrádRK, Sándorfalvi örsparancsnok teljesen visszaélt a beosztásával velem szemben, a NAV Bünügyi osztálya is “vizsgálta” hogy milyen jogon azt a Jó Isten tudja!

Dakos főkapitányt nem vették komolyan.

Ezek a szervek nem tettek érdemi munkát, – ezt jelezték az informátoraink- hisz az irányitó háttérből intézkedet – magas beosztásban van jelenleg is – nem mert nyilvános vitát kezdeményezni ellenem! Ahhoz gyáva volt!

“Ha az igazságra esküdtél” cimű könyből rájöhetsz kiirányitotta a rendőrséget, és miért….

Az egész hadjárat ellenem irányult….Többen mellém álltak, segitettek

Dakos főkapitányt nem vették komolyan.

Oláh László István a www.fecsego.eu nemzetközi hirportál főszerkesztője az EU, EP média-sajtó partnere

Leave a Reply 209 megnézve, 1 alkalommal mai nap |