< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Szijjártónak idén is kinézhet egy luxusnyaralás, a DK kiakadt a „legvisszataszítóbb fideszesen”

| Mobile | RSS

Szijjártónak idén is kinézhet egy luxusnyaralás, a DK kiakadt a „legvisszataszítóbb fideszesen”

2021. június 16. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Az ázsiai országok utazó ügynöke azzal büszkélkedett, hogy ráböknek a térképre, és idén is ott nyaralnak, ahol akarnak.

Röviden

RÖVIDEN2021. 06. 14., 13:58

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a 7 milliárd forint értékű Lady MRD fedélzetén 2020. augusztus 16-án, miközben a Facebook-oldala szerint éppen égett a keze alatt a munka.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a 7 milliárd forint értékű Lady MRD fedélzetén 2020. augusztus 16-án, miközben a Facebook-oldala szerint éppen égett a keze alatt a munka.Fotó: Németh Dániel/Átlátszó

A Demokratikus Koalíció szerint míg a külügyminiszter azzal „büszkélkedik”, hogy neki telik nyaralásra a Cote d’Azurtől a Maldív-szigeteken keresztül a Bahamákig gyakorlatilag bárhol, egy felmérés azt mutatja, hogy a magyarok 84 százaléka semmiféle nyaralást nem engedhet meg magának.

Barkóczi Balázs, a párt szóvivője hétfői, online sajtótájékoztatóján felidézte, hogy Szijjártó Pétert egy interjúban arról kérdezték, hová megy a családjával nyaralni, mire a miniszter azt felelte:

REMÉNYKEDNEK, HOGY LESZ IDŐ PIHENÉSRE, ADDIG MÉG IGYEKSZIK JÓNÉHÁNY MEGÁLLAPODÁST MEGKÖTNI, ÉS A „VÉGÉN MAJD KITESSZÜK A TÉRKÉPET, BESZÍNEZZÜK, AHOVÁ LEHET MENNI, ÉS ABBÓL MAJD KIVÁLASZTUNK EGYET”.

Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, a miniszter eséllyel indul a „legvisszataszítóbb fideszes politikus címre”.

Amikor tavaly nyáron Orbán Viktor miniszterelnök mindenkit arra intett, hogy a járvány miatt inkább a Balatont válassza és ne az Adriát, a miniszter „rejtélyes módon mégis rákeveredett” Szíjj László vállalkozó adriai luxusjachtjára – emlékeztetett Barkóczi Balázs, aki szerint Szijjártó Péter arról is híres, hogy „simán” elindul helikopterrel ebédelni és fogalma sincs, hogy mi ezzel a probléma.

fecsego.eu

Leave a Reply 136 megnézve, 1 alkalommal mai nap |