| Mobile | RSS

Hősök tere a Puskás Arénában, Müller Cecília riadót fújt

GEDEI NORBERT2021. június 19., szombat 19:34

Túl vagyunk az első hőségriasztáson, a világbajnok ellen lépett pályára a magyar válogatott, Orbán Viktor pedig keretet hirdetett az EU megreformálására. Napi hírösszefoglaló az Indexen azoknak, akik eléggé el nem ítélhető módon pihentek a hírvadászat helyett.

Megleptük a világbajnokot, a magyar válogatott félidőben 1–0-s vezetéssel ment pihenőre a franciák elleni Eb-meccsen. Az ellenfél ugyan erőre kapott a szünetben, de ez kevés volt neki a győzelemhez. A bravúros döntetlent itt élheti át újra percről percre, a meccs összefoglalóját pedig itt találja.

Orbán Viktor még a mérkőzés előtt pályára lépett: a magyar függetlenség napja alkalmából a Vigadóban vázolta fel, hogyan reformálná meg az Európai Uniót. A részletekről itt olvashat.

Túl vagyunk a nyár első hőségriasztásán, amelyet Müller Cecília országos tiszti főorvos rendelt el. Keddig lesz érvényben, de az előrejelzések szerint ez túlzottan optimista hozzáállás, a hét második felében is maradhat a 35 fok. Bővebben itt!

Több ország példája is azt mutatja, hogy hiába a magas átoltottság, a delta- és a brazil variánst ez önmagában még nem állítja meg. Hogy ennek mi az oka, és kell-e félnünk a járvány fellángolásától, az kiderül cikkünkből.

Az előttünk álló napokat jó eséllyel csak strandon, vízparton lehet majd kibírni, úgyhogy összeszedtük a szabályokat, és megkérdeztük a WHO-t, mit tegyünk, hogy a strandszezon ne váljon a koronavírus főszezonjává. Kattintson a részletekért!

A magyar celebipar ismeretlen zugaiba vezet el a Showbiznisz, Hungary című könyv. A sztárvilágot megrengető hírekre mindig van kereslet, de mi a helyzet azokkal, akik megússzák a botrányok napvilágra kerülését? Róluk olvashat itt.

Kielemeztük, hogyan lopta el a show-t Vlagyimir Putyin Joe Bidentől. Az orosz államfő rutinosnak számít ebben a témában, hiszen már a negyedik amerikai elnököt fogyasztja. Bővebben itt!

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 169 megnézve, 1 alkalommal mai nap |