| Mobile | RSS

Végrehajtó csapott le Bayerre – megbosszulta magát a kicsinyessége

A lovagkereszttel is kitüntetett, keresztény-konzervatív publicista, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa többek között azt írta egy 2017-es blog bejegyzésében: „HADHÁZY GECI, SZÉL DETTI NYELI.” A minden betűjében “konzervatív értékrendet” mutató mondatért bíróság ítélte el, de az ítéletet nem volt hajlandó végrehajtani.

A bírósági ítélet szerint már legalább két éve ki kellett volna fizetnie 300 ezer forintot Hadházy Ákosnak a személyiségi jogai megsértése miatt, ám Bayernek ehhez nem fűlt a foga, biztos spórolt a Budai Várban található lakás megvételére. Először gyűjtést rendezett, hogy a rajongói ötforintosokban dobják össze neki az összeget, hogy azzal fizesse ki Hadházyt.

A sértett parlamenti képviselő jelezte, hogy az ötletet kár folytatni, mert a jogszabályok szerint maximum 50 darab pénzérmét köteles bárkitől is elfogadni, így az ötforintos akció nem fog sikerrel járni.

BAYER MÉG EKKOR SEM AKARTA A TETTÉÉRT VÁLLALNI A FELELŐSSÉGET,

hanem egészen a Kúriáig vitte az ügyet, ám ott is Hadházynak adtak igazat, és mivel a kártérítés nem érkezett meg, a képviselő januárban el is indította a végrehajtási eljárást, amit most júniusban a végrehajtók érvényesítettek is, megtoldva még 74 ezer forinttal, ami az ő díjuk ebben az ügyben. Természetesen ez az összeg nem fogja a földhöz vágni a fideszes propagandistát, annyi történt csak, hogy végre egyszer az életben neki is vállalnia kell a felelősséget azért, amit leírt.

forrás: PestiBulvár

Leave a Reply 65 megnézve, 1 alkalommal mai nap |