< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Deszki Közélet, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, White House / Blog article: Növelheti a szívizomgyulladás kockázatát a Pfizer és a Moderna vakcinája///Les vaccins Pfizer et Moderna peuvent augmenter votre risque de myocardite

| Mobile | RSS

Növelheti a szívizomgyulladás kockázatát a Pfizer és a Moderna vakcinája///Les vaccins Pfizer et Moderna peuvent augmenter votre risque de myocardite

A vártnál magasabb a szívizomgyulladásos esetek száma a fiatal férfiak körében, miután megkapták az mRNS-oltások, tehát a Pfizer/BioNTech, vagy a Moderna második adagját.

2021. június 11., 11:09

Szerző: 168/hvg.hu

A gyanút az izraeli egészségügyi minisztériumot követően az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ is megerősítette.

A myocarditis vagy pericarditis esetekről a bejelentések több mint fele azután érkezett az oltások mellékhatásait jelentő rendszerhez, hogy a betegek Pfizer/BioNTech- vagy Moderna-oltást kaptak a 12–24 éves korosztályban.

A Pfizer és a Moderna egyelőre nem kommentálta a jelentést – számolt be róla a Hvg.hu.

Az adatok azt mutatják, hogy a betegek többsége – nagyjából 81 százalék – teljesen felépült a tüneteiből. Az izraeli egészségügyi tárca a közelmúltban közölte, hogy összefüggést talált az oltás és kicsiny számú szívizomgyulladásos eset között főként fiatal férfiak körében, akiket a Pfizer koronavírus elleni vakcinájával oltottak be.

Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ közölte, hogy jövő héten fogják értékelni a bizonyítékokat, és megállapítani a szívizomgyulladás lehetséges kockázatát a Covid-19 elleni mRNS-oltások után.

(Kiemelt képünk illusztráció: AFP / Fred Tanneau)

fecsego.eu/168 óra

Les vaccins Pfizer et Moderna peuvent augmenter votre risque de myocardite
22 juin 2021 | Publier Cour constitutionnelle, Actualités, Événements, Cour de justice de l’Union européenne, Cour / Bureau du procureur / Conseil d’arrêt de Szeged, Deszki Public Life, Ministère de l’EE, Pictures of Life / tabloïd, EU Press Room, europarl.europa.eu/news /en, europarl.hu, Chattering News, Protection des consommateurs, Vie publique, Comité Helsinki hongrois, Maison Blanche
Le nombre de cas de myocardite chez les hommes jeunes après avoir reçu la deuxième dose de vaccins à ARNm, c’est-à-dire Pfizer / BioNTech ou Moderna, est plus élevé que prévu.

11 juin 2021, 11:09

Auteur : 168 / hvg.hu

Les soupçons ont également été confirmés par le Centre américain d’épidémiologie et de prévention des maladies à la suite du ministère israélien de la Santé.

Plus de la moitié des déclarations de myocardite ou de péricardite sont parvenues au système de vaccination contre les événements indésirables après que les patients aient été vaccinés avec Pfizer / BioNTech ou Moderna entre 12 et 24 ans.

Pfizer et Moderna n’ont pas encore commenté le rapport, a rapporté Hvg.hu.

Les données montrent que la majorité des patients – environ 81% – se sont complètement rétablis de leurs symptômes. Le ministère israélien de la Santé a récemment déclaré avoir trouvé une association entre la vaccination et un petit nombre de cas de myocardite, principalement chez les jeunes hommes qui ont été vaccinés avec le vaccin contre le coronavirus de Pfizer.

Le Centre américain d’épidémiologie et de prévention des maladies a déclaré qu’il évaluerait les preuves la semaine prochaine et déterminerait le risque potentiel de myocardite après les vaccinations à l’ARNm contre Covid-19.

(Illustration illustrée : AFP / Fred Tanneau)

fecsego.eu/168 heures

Leave a Reply 60 megnézve, 1 alkalommal mai nap |