| Mobile | RSS

Szorul a hurok Orbánék körül – Ma újabb pofont kap az uniótól!

Szorul a hurok Orbánék körül – Ma újabb pofont kap az uniótól!

Írta G. Kovács Károly -2021-06-22   

Brüsszel, 2016. június 29. Orbán Viktor miniszterelnök sajtóértekezlete az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának végén, 2016. június 29-én. A találkozó középpontjában az a tény állt, hogy a Nagy-Britannia EU-tagságáról rendezett június 23-i népszavazáson a többség az ország Európai Unióból való kilépése mellett voksolt. (MTI/AP/Virginia Mayo)

Bár Orbán Viktor tavaly győzelmet hirdetett Brüsszel felett, ma reggel rá kellett döbbennie, hogy a valóság nagyon távol áll az ő elképzeléseitől!

A mai napon immár harmadik alkalommal rendezik meg azt a hivatalos meghallgatást, mely a magyar kormány bűntettei miatt elindított 7-es cikkelyes jogállamisági eljárás keretében zajlik – számolt be róla közösségi oldalán Ujhelyi István az MSZP EP-képviselője.

A szocialista politikus azt írja, hogy Orbán Viktor a Fidesz miniszterelnökeként tavaly arra kapott felhatalmazást a magyar országgyűlés kormánypárti többségétől, hogy csak abban az esetben fogadhatja el az uniós költségvetést, ha a 7-es cikkelyes eljárást 2020-ban lezárják, az uniós pénzek kifizetését pedig nem kötik jogállami feltételekhez.

Orbán Viktor tavaly évvégén a sikertelen zsarolási kísérlet után hazug diadalt hirdetett, mondván legyőzte a brüsszeli szándékokat és megállította a jogállamisági mechanizmust.

AZONBAN A MAI NAP IS TÖKÉLETES BIZONYSÁGA ANNAK, HOGY ORBÁN VIKTOR HAZUDOTT A MAGYAR EMBEREKNEK ÉS ÁTVERTE A SAJÁT KÉPVISELŐIT.

A magyar kormány bűnei miatt elindított 7-es cikkelyes eljárás zajlik, a jogállamisági mechanizmus pedig január elsejével életbe lépett,

ÉS ENNEK KÖSZÖNHETŐEN MÁRIS SZŰKÜLT A KLEPTOMÁNIÁS NER-ELIT MOZGÁSTERE AZ UNIÓS FORRÁSOK LENYÚLÁSA KAPCSÁN

– írja Ujhelyi, aki hozzátette:

Minden egyes, Magyarországnak és a magyar embereknek járó uniós eurócentet meg fogunk védeni a fideszes maffiától! Orbánék körül szorul a hurok, az uniós intézmények elleni legújabb kirohanásaik pedig épp az egyre súlyosabb talajvesztésüket bizonyítja.

2022-ben leváltjuk ezt a korrupt rezsimet és Karácsony Gergellyel közösen visszavezetjük az európai pályára a bűnösök kispadjára sodródott kormányzást.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 71 megnézve, 1 alkalommal mai nap |