| Mobile | RSS

Súlyos vereséget szenvedtek Orbánék – Szivárványszínbe öltözik a Puskás Aréna!

A magyar kormány szégyenteljes homofób törvénye óta egyre többen állnak ki a melegek jogaiért, most pedig olyan mélyütést kapnak Orbánék, hogy az végleg padlóra küldi majd őket!

A tegnapi amszterdami Wales-Dánia meccsen debütáltak azok a hirdetések, melyeket a Pride-hónaphoz igazítottak a szponzorok, így az EB további meccsei szivárványosak lehetnek.

Ez pedig azt jelenti:

VASÁRNAP A PUSKÁS ARÉNÁBAN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ HOLLANDIA-CSEHORSZÁG MECCS ALATT IS EZEK A REKLÁMOK DÍSZÍTHETIK MAJD A PÁLYA SZÉLÉT.

Csak a kínai hirdetők, a Gazprom és a Qatar Airways marad ki a sorból, ők meghagyják korábbi reklámjaikat – közölte a 444.hu.

Szijjártó Péter már abban is összeesküvést vélt látni, hogy a müncheni német-magyar meccs kezdetén egy szurkoló szivárványos zászlóval rohant be a pályára. A külügyminiszter szerint a himnusz alatti provokációt maguk a rendezők engedélyezték, azt azonban elfelejti, hogy ezzel egyidőben a Puskás Arénában zajló francia-portugál meccs kezdetén négyen is beszaladtak a pályára, bár tény, hogy ők szivárványos zászló nélkül.

Az UEFA korábban azt nem engedélyezte, hogy a müncheni stadion szivárványos kivilágítást kapjon, mellyel a magyar parlament pedofilellenes, homofób módosításokkal teleszőtt törvénye ellen tiltakoztak volna, azonban a szivárványos hirdetésekkel a szövetségnek nincs baja.

A The Athletic szerint az UEFA azt nyilatkozta, hogy minden partnerük maga dönthet a saját üzeneteiről, az UEFA pedig teljes mértékben támogatja a toleranciát és az elfogadást.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 80 megnézve, 1 alkalommal mai nap |