< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Baksi Képviselő- testület tehetetlen / Dr. Juhász Tünde CSCSMKH kormánybiztosa, Dr. Bangha Ágnes a CSCSMKH Törvényességi Főosztályvezetője, Dr.Bereczky Katalin a CSCSMKH Hatósági Főosztályvezetője figyelem!

| Mobile | RSS

Baksi Képviselő- testület tehetetlen / Dr. Juhász Tünde CSCSMKH kormánybiztosa, Dr. Bangha Ágnes a CSCSMKH Törvényességi Főosztályvezetője, Dr.Bereczky Katalin a CSCSMKH Hatósági Főosztályvezetője figyelem!

Baksi Képviselő- testület tehetetlen / Dr. Juhász Tünde CSCSMKH kormánybiztos, Dr. Bangha Ágnes a CSCSMKH Törvényességi Főosztályvezető, Dr. Bereczky Katalan a CSCSMKH Hatósági Főosztályvezető figyelem!

A baksi képvselő -testület magatahetetlen. Nem meri számonkérni dr. Fargó Péter mb jegyzőt. Búza Zsolt faluvezető nem engedi a jegyzőt intézkedni,ha a fecsego.eu nemzetközi hirportál az EU, EP média-sajtó partnere.

A szerkeszőség előtti vizesárok beomlott, életveszélyes. 11 éve nem hajlandó Búza engedélyezni a beszakadt árok karbantartását! Isteni szerencse hogy a kislányok- kisfiúk még nem törték ki a kezüket-lábukat! Búza Zsolt beteg , vagy hatalmi mániában szenved? Általában azzal dicsekszik, hogy politikus barátai vannak püpöki kiséret mellett.

A jegyzőnek elküldött 14 db bejelentést – IKT ellenjegyzéssel – 5556/1/1 2021.W – tól, 5556/1/14 2021.W -ig (április 19 -től a mai napig) nem érkezett válasz.
Több esetben is felkerestem telefonon, illetve Jaksa Zsanet titkárnőn keresztűl. A CSCSMKH megtette az első lépéseket… megkaptam a határozati jegyzőkönyvet határidőn belül!

Dr. Faragó Péter mb jegyző az első pillanattól kezdve – Búza Zsolt utasitása alapján- belső informátorunk jelezte – hitegetett azzal, hogy egy-két napon belül megválaszolja- intézkedik a bejelentések vizsgálatáról s elküldi a jegyzőkönyveket! Ez a mai napig nem valósult meg! Ez önmagában törvénysértés, amit nem lehet megengedni!

A baksi képviselő – testületnek küldött bejelentésekre a mai napig nem válaszoltak. Ez önmagában szabálysértés. Itt megint Búza Zsolt aki nem engedélyezte a vizsgálatokat. A képviselők hanyagságaikkal eltorzitják a törvény paragrafusait! Állampolgárként nem látom a szellemi felkészültségeiket, egyetlen egyszer sem szólaltak fel a polgárok érdekében….stb! Nem lehet elérni őket, sem telefonon, sem e-mailben, sem személyesen….

A képviselő- testülettől továbbra is várjuk a vizsgálatokat, a jegyzőkönyveket, -valamint a piaci ellenőrzést, mivel a polgárok jelezték, hogy az árusok nem adnak számlát, sem garancia levelet…stb – aláirva illetve a jegyző számonkérésének a jegyzőkönyvvét. Továbbá a határozati jegyzőkönyvvet is!

Sziveskedjenek 30 napon belül lefolytatni a szabálysértési vizsgálatokat – visszamenőleg- és tájékozatatni a fecsego. eu nemzetközi hirportál szerkesztőségét.

Hivatkozok a Charta 51 §-ra

VI. cikk (1), (2)
VII. cikk (1)
IX, cikk (1), (2), (3),
XV. cikk(1)
XXIV. cikk (1)
XXV. cikk
XXVIII. cikk (7)
EJEB 10 cikk
ptk.2:51.§(2)

Oláh István László
6768_____
Baks Váradi utca 16

Leave a Reply 228 megnézve, 1 alkalommal mai nap |